Chatten met Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren

Chatten met Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren

Door Micky

De derde politicus die komt chatten op Scholieren.com is Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren. Da's alweer de derde, want eerder strikten we ook al PVV?er Hero Brinkman en Tofik Dibi van GroenLinks. In de echte peilingen staat de PvdD op 2 kamerzetels, maar onder onze bezoekers zou Marianne Thieme er 12 scoren.

Zondag 6 juni van 17:00 tot 18:00 uur zit Marianne Thieme voor jullie klaar in onze chatbox. Deze politica is oprichtster en bestuursvoorzichtster van de eerste echte politieke partij die strijdt voor dierenrechten ter wereld. De PvdD zet zich in voor een duurzame toekomst waarin we respect hebben voor elkaar, dieren, natuur en milieu. Daarnaast heeft de PvdD ook de jongerenpartij PINK! opgericht, voor alle jongeren tussen de 14 en 27 jaar die zich bekommeren om het welzijn van dieren en zich in willen zetten voor een betere wereld.

Wil je weten welke dieren je van Thieme nog wel mag opeten, of het niet moeilijk is een mening over andere politieke kwesties zoals de economie, onderwijs of emigratie te vormen? En wat zou haar lievelingsdier eigenlijk zijn? Heb jij een brandende vraag? Kom ook chatten zondag.

Vrees je dat je het vergeet? Schrijf je dan in voor onze herinneringsmail.

Gepubliceerd op 2 juni 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

L.

L.

Ik hoop echt dat jullie meer dan 2 zetels halen!!
Veeel succes!

13 jaar geleden

H.

H.

jij bent saai

13 jaar geleden

:.

:.

jij bent dom

13 jaar geleden

L.

L.

Uhm... Kunnen jullie echt geen betere reacties plaatsen dan: 'jij bent saai' en 'jij bent dom'. De PvdD is de enige partij die begrijpt hoe dieren onderdrukt worden door de mens. De enige partij die begrijpt wat voor onrecht er plaats vindt in een samenleving die zogenaamd ontwikkeld is. Het wordt tijd dat hier iets aan gedaan wordt.

Go PvdD! Ik mag nog niet stemmen, maar bij de volgende verkiezingen hebben jullie mijn stem ;)

13 jaar geleden

M.

M.

En naast dieren zet de PvdD zich ook in voor mens, natuur en milieu. Zij zijn ook voor een betere wereld. Het is naast o.a. hypotheekrente-aftrek en de AOW-leeftijd ook belangrijk om over dit soort zaken na te denken.

13 jaar geleden

M.

M.

Ze chat trouwens vandaag!

13 jaar geleden

J.

J.

Het welzijn van dieren is belangrijk, maar er zijn ook andere dingen, die ik belangrijker vind op dit moment. Want, wat heb je eraan als de dieren een goed leven hebben, terwijl er veel mensen zijn die niet meer kunnen rondkomen. Of de ouderen die te weinig pensioen krijgen? Het ligt eraan wat Nederland belangrijker vind.

13 jaar geleden

J.

J.

geen eed geen stem! die van mij is ze kwijt!

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.