Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Liefdesbrief #8: "Misschien ben ik je al tegengekomen"

Liefdesbrief #8: "Misschien ben ik je al tegengekomen"
Beeld: 123RF

Lieve Gabriëlle,

Afgelopen week realiseerde ik me dat je iedereen kan zijn. Wie weet komen we elkaar dagelijks wel tegen op straat. Misschien ben ik je al tientallen keren tegengekomen zonder te weten dat jij het was. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat we honderd kilometer uit elkaar wonen.

Er zijn een heleboel verschillende specialisaties bij geneeskunde die mij interessant lijken: heelkunde (chirurgie), gynaecologie, neurologie, huisartsgeneeskunde, et cetera. Waarschijnlijk kom ik er tijdens m'n geneeskundestudie pas achter welke kant ik op wil. Het is echter wel zo dat het beroep huisarts tig keer beter te combineren is met gezin en hobby's dan chirurg. Ik ben er in elk geval nog niet uit xD.

Ik ben het met je eens dat vrijheid en gelijkheid allebei goede en slechte kanten hebben, maar ik vind over het algemeen gelijkheid / gelijkwaardigheid belangrijker dan vrijheid (tot een bepaald punt), maar vrijheid vind ik ook belangrijk (bijvoorbeeld vrijheid van meningsuiting).

Ik ben tot nu toe niet vaak naar theater gegaan en weet er ook niet zoveel van af, maar ik denk dat ik het wel leuk zou vinden om naar een voorstelling te gaan.

Dan kom ik nu aan bij jouw moeilijkste vragen xD.

Wat zoek je in een relatie? Het belangrijkste vind ik dat je volledig jezelf kunt zijn, wederzijds begrip, vertrouwen, eerlijkheid en natuurlijk het gevoel dat je verliefd bent.

Van wat voor dates houd je? Ik denk dat ik een romantische date in een leuk cafeetje of restaurant vooral leuk vind. Maar het belangrijkste van de date is natuurlijk de persoon met wie ik een date heb.

Ben je romantisch? Vast wel, maar ik kan daar moeilijk zélf over oordelen, omdat een ander persoon dat van mij ervaart en ikzelf natuurlijk niet.

What about you?

Ik ben benieuwd hoe vaak ik je tegen het lijf loop deze week zonder het te weten xD

Groetjes,

Silvester

Huiswerk

Stel je bent leraar en een leerling heeft zijn huiswerk niet gemaakt, wat doe je?
  • Snitchen bij ouders
  • Strafwerk schrijven, moest ik vroeger zelf ook
  • Weddenschap afsluiten om de leerling gemotiveerd te krijgen
  • Je negeert het. Eigen verantwoordelijkheid toch?