Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ben jij wel eens bedonderd toen je online iets wilde kopen? Wij doen onderzoek naar oplichting onder jongeren. Doe jij mavo of vmbo? Vertel dan over jouw ervaringen met oplichting (ook als je dat niet is overkomen) en maak kans op een Bol.com van 15 euro. Ga naar de vragenlijst. Duurt maar 5 minuten!

Liefdesbrief #7: "Wat zoek je zoal in een relatie?"

Liefdesbrief #7: "Wat zoek je zoal in een relatie?"
Beeld: 123RF

Gegroet Silvester,

Oh nice, uit welk deel van Engeland komt je familie?

Geneeskunde is inderdaad een mooie studie. Ik zou het zelf alleen niet kunnen aangezien ik vreselijk slecht ben in exacte vakken en niet goed tegen bloed kan xD Weet je dan ook al waar je je in zou willen specialiseren?

Hm, ik weet niet precies wat ik belangrijk vind. Beide hebben ze hun goede en slechte kanten. Bij vrijheid ligt het er vooral aan in hoe ver die vrijheid gaat. Regels zijn bijvoorbeeld belangrijk om mensen of een samenleving bij elkaar te houden en ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk chaos ontstaat. Wanneer deze grenzen niet zouden bestaan zou de wereld nog een gevaarlijkere plaats zijn dan het nu al is. Aan de andere kant is vrijheid zeker belangrijk. Ik ben altijd een beetje het type geweest dat niet tegen onrechtvaardigheid kan en daarom ook vind dat mensen vrij moeten zijn en worden wie ze zijn. (Doet me trouwens denken aan die uitspraak van Nietzsche ‘Worden wie je bent’)

En dan heb je gelijkheid. Ik denk niet dat ik echt voor gelijkheid ben, maar meer voor gelijkwaardigheid. We zijn niet hetzelfde, maar we zijn wel hetzelfde waard, op die manier.

What about you?

Jaaa Orphan Black is inderdaad heel goed. Zelf kijk ik ook naar Supernatural, Stranger Things, Riverdale en nog een heleboel andere series.

Dan ben je waarschijnlijk sowieso langer dan ik ben. Ik ben namelijk 1.65 en een soort dwerg naast al mijn vrienden xD en ik heb donkerbruin haar.

Musical dans is eigenlijk vooral doen alsof je kan dansen. Veel kleine makkelijke bewegingen groot maken. Het motto van mijn vorige musicalklas was dan ook ‘Fake it ‘till you make it’

De musicals waar ik in heb gespeeld zijn niet echt officiële stukken, maar ik denk dat mijn favorieten The Newsies, West Side Story, Fiddler on The Roof, Oliver Twist en The Rocky Horror Picture Show zijn. Wat vind jij van theater?

Sushi zou geen slecht idee zijn inderdaad^_^

Nu we toch bij dit onderwerp zijn aangekomen, maak je klaar voor een aantal vragen.

Wat zoek je zoal in een relatie? Wat voor ‘dates’ vind je leuk en ben je, denk je, romantisch of juist niet? Zijn er ook dingen op dit gebied waar je totaal niet tegen kan?

 

Vaarwel,

 

Gabriëlle