Fource zingt bij het Junior Eurovision Song Contest!

Fource zingt bij het Junior Eurovision Song Contest!

Een gloednieuwe boyband gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovision Song Contest: Fource. Vier talentvolle jongens, namelijk Jannes (14), Niels (12), Ian (13) en Max (14), zullen de sterren van de hemel zingen met hun nummer 'Love Me'. Na een steengoed optreden en een meet-and-greet met hun fans, krijg ik de kans om de jongens te spreken!

Sandra: Is dit de eerste keer dat jullie je fans in het echt ontmoeten? 

Niels en Max: "Ja!"

S: Is het niet raar voor jullie dat jullie ineens best veel fans hebben? Al die meiden gingen keihard gillen bij het optreden - ik snap dat zulke aandacht leuk is - maar voelt dat niet een beetje raar? 

M: "Ja, je kan het eigenlijk niet echt geloven. Voordat je hier aan meedoet was je helemaal niet bekend. Dan organiseren we een keer een meet-en-greet, waar meteen gillende meisjes op ons af komen. Best wel apart." 

N: "In het begin moest ik er wel echt aan wennen."

Ian: "Ja ik ook." 

N: "In het begin vond ik het wel moeilijk, nu ben je opeens een positie dat je eigenlijk bekend bent voor Nederland. Dat is nieuw. Ik vind dat alleen maar leuk, dat is wel fijn, want je moet het ook leuk vinden. Straks doe je mee en dan vind je dit halverwege opeens eh..."

S: Hoe is het contact met de fanatieke beheerders van de Fanaccounts op Instagram? 

N: "Ja, wij hebben ook groepsapps en daar zitten wij viertjes met twintig fanaccounts in. Vaak kijken we even naar hen terwijl ze live zijn en soms gaan we ook samen met hen live. Onze fans vinden dat echt superleuk. Als we tijd hebben doen we dat graag, dat is gewoon leuk. Ik herkende heel veel mensen tijdens het optreden omdat ik live met ze ging. Sommige mensen kende ik ook bij naam."

N: "Dan is dit dus leuk, omdat je hen een keer in het echt ontmoet."

S: Kijken jullie ernaar uit om de andere deelnemers te ontmoeten? 

N: "Ja."

I: "Ja, best wel."

M: "Ja, want we hebben al een beetje contact via sociale media. Je zit dan bijvoorbeeld met elkaar te facetimen en dat is gewoon door de telefoon. Dan zie je elkaar in het echte leven en dat is anders, maar wel heel erg leuk."

S: Hebben jullie de liedjes van de concurrenten al gezien? Zitten er geduchte tegenstanders tussen? 

N: "Het zijn wel tegenstanders, maar niet allemaal. Een paar vinden wel goed. Er zitten wel goede bij maar ook weer niet. Het is heel verschillend."

S: Kunnen jullie een voorbeeld noemen?

I: "Australië, dat blijft wel echt in je hoofd zitten hoor."

M: "Australië of Cyprus ofzo, die zijn wel echt goed."

N: "En Malta. Als je het live hoort dan hoor je ze live zingen, wie weet zingen ze hartstikke vals. Wij oefenen nu al met live zingen, we hebben nu al twee keer live gezongen met onze in-ears, dus wij weten hoe het is om live te zingen. "

S: Veel succes in ieder geval!

Volg de jongens van boyband FOURCE op weg naar de internationale finale in Georgië via het Junior Songfestival Journaal. Dit programma zal worden uitgezonden op dinsdag 21 t/m zaterdag 25 november  om 17.10 uur op NPO Zapp (3)

 Fource zal Nederland vertegenwoordigen met 'Love Me' tijdens het Junior Eurovision Song Contest in Georgië. De wedstrijd zal worden uitgezonden op zondag  26 november  om 16.00 uur op NPO Zapp (3).   

Gepubliceerd op 17 november 2017
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.