Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Video huilende leerkracht blijkt nep

Video huilende leerkracht blijkt nep

Door Oscar

Dinsdag lekte een filmpje van een huilende docent in een joelende klas. Het bericht ging binnen no-time viral en gaat nog steeds als een speer. Dat kreeg men ook bij A. Roland Holst College, de school waar het voorval plaatsvond, in de gaten. Inmiddels is er een reactie naar buiten gebracht, wat blijkt: het filmpje is nep.

Voor de mensen die de video met een grote dosis medelijden bekijken: voel je dus niet bezwaard. De scène die te zien is, is een oefening over gewenst en ongewenst gedrag van leerlingen ten opzichte van docenten.

Dit puike(?) stukje acteerwerk had het klaslokaal nooit mogen verlaten. Hoe dat wel heeft kunnen gebeuren is voor de school kraakhelder: "Helaas is door een leerling zonder toestemming een opname gemaakt van de scène waarin de leerlingen zich ongehoord en ontoelaatbaar gedragen."

Straf

Volgens de school zijn er inmiddels 'passende maatregelen getroffen', met betrekking tot de cameraman.

Mocht je het filmpje nog niet gezien hebben, here you go. Leef je uit. Gebruik het voor je werkstuk over fake news.

Meester word helemaal gek en begint te huilen 😱😭 De jeugd van tegenwoordig heeft weinig respect ! 😰 Vinden jullie dit normaal?😮

Geplaatst door CMDY. op dinsdag 7 november 2017
Gepubliceerd op 8 november 2017
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.