Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.
Wat vind jij het meest lastig aan het voorbereiden op het MAW-examen (mavo/havo/vwo)? Laat het weten in deze poll en wij maken hier morgen een speciale uitlegvideo over met docent Volkan Tasdan!

Video huilende leerkracht blijkt nep

Video huilende leerkracht blijkt nep
Beeld: Sophie Theunissen

Dinsdag lekte een filmpje van een huilende docent in een joelende klas. Het bericht ging binnen no-time viral en gaat nog steeds als een speer. Dat kreeg men ook bij A. Roland Holst College, de school waar het voorval plaatsvond, in de gaten. Inmiddels is er een reactie naar buiten gebracht, wat blijkt: het filmpje is nep.

Voor de mensen die de video met een grote dosis medelijden bekijken: voel je dus niet bezwaard. De scène die te zien is, is een oefening over gewenst en ongewenst gedrag van leerlingen ten opzichte van docenten.

Dit puike(?) stukje acteerwerk had het klaslokaal nooit mogen verlaten. Hoe dat wel heeft kunnen gebeuren is voor de school kraakhelder: "Helaas is door een leerling zonder toestemming een opname gemaakt van de scène waarin de leerlingen zich ongehoord en ontoelaatbaar gedragen."

Straf

Volgens de school zijn er inmiddels 'passende maatregelen getroffen', met betrekking tot de cameraman.

Mocht je het filmpje nog niet gezien hebben, here you go. Leef je uit. Gebruik het voor je werkstuk over fake news.

Meester word helemaal gek en begint te huilen 😱😭 De jeugd van tegenwoordig heeft weinig respect ! 😰 Vinden jullie dit normaal?😮

Geplaatst door CMDY. op dinsdag 7 november 2017