Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Video huilende leerkracht blijkt nep

Video huilende leerkracht blijkt nep
Beeld: Sophie Theunissen

Dinsdag lekte een filmpje van een huilende docent in een joelende klas. Het bericht ging binnen no-time viral en gaat nog steeds als een speer. Dat kreeg men ook bij A. Roland Holst College, de school waar het voorval plaatsvond, in de gaten. Inmiddels is er een reactie naar buiten gebracht, wat blijkt: het filmpje is nep.

Voor de mensen die de video met een grote dosis medelijden bekijken: voel je dus niet bezwaard. De scène die te zien is, is een oefening over gewenst en ongewenst gedrag van leerlingen ten opzichte van docenten.

Dit puike(?) stukje acteerwerk had het klaslokaal nooit mogen verlaten. Hoe dat wel heeft kunnen gebeuren is voor de school kraakhelder: "Helaas is door een leerling zonder toestemming een opname gemaakt van de scène waarin de leerlingen zich ongehoord en ontoelaatbaar gedragen."

Straf

Volgens de school zijn er inmiddels 'passende maatregelen getroffen', met betrekking tot de cameraman.

Mocht je het filmpje nog niet gezien hebben, here you go. Leef je uit. Gebruik het voor je werkstuk over fake news.

Meester word helemaal gek en begint te huilen 😱😭 De jeugd van tegenwoordig heeft weinig respect ! 😰 Vinden jullie dit normaal?😮

Geplaatst door CMDY. op dinsdag 7 november 2017