Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.
In de reeks Lettersoep interviewen Lisa en Anouk het LHBT+-alfabet. We zoeken nog diverse letters. Wil je geïnterviewd worden over wat 'jouw letter' voor jou betekent, mail dan naar oscar@scholieren.com.

Liefdesbrief #4: "Afgelopen week heb ik vaak aan je gedacht"

Liefdesbrief #4: "Afgelopen week heb ik vaak aan je gedacht"

Lieve Gabriëlle,

Afgelopen week heb ik vaak aan je gedacht. Ik heb zelfs een chocolade letter G gekocht (en opgegeten xD). Je hebt een hele mooie naam en een vrij unieke denk ik (tenminste, ik ken niemand die Gabriëlle heet). 

Laat ik nu maar eens iets over mezelf vertellen. Ik ben 15 jaar en doe op het moment Gymnasium 4. Waarschijnlijk ben jij dus een jaar eerder klaar met de middelbare school. Ik wil graag geneeskunde studeren, maar ik weet nog niet of ik dat wil doen in Nederland, Duitsland of ergens anders.

Waarom wil je trouwens zo graag in Engeland studeren en op welke universiteit en welke opleiding?

Als ik vingers zo lang als benen heb, kan ik niks met m'n handen, als ik benen zo lang als vingers heb, kan ik niks met m'n benen. Ik denk dat ik meer kan met handen dan met benen, dus ja. (Reactie op jouw vraag).

Mijn hobby's zijn vooral scouting en sporten (gewoon krachttraining/fitness in de sportschool). Ik vind series kijken op Netflix ook leuk en met muziek luisteren kan ik ook veel tijd doorbrengen. Ik luister vooral Rammstein. Voor als je het wil opzoeken, schrik niet, het is Duits en vrij harde muziek (ik vind het mooi, maar jij hoeft het niet mooi te vinden hoor xD). Vooral 'Keine lust', 'Ohne dich' en 'Mein teil' vind ik erg goed.

Nog even een dingetje, weet iemand in jouw omgeving dat je deze brieven schrijft? Bij mij weet letterlijk niemand het. Ik had me gewoon opgegeven en heb het verder niet aan iemand verteld haha.

En ten slotte, wat voor eten vind je lekker? Ik vind Japans (vooral sushi) echt goddelijk.