Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De beste profielwerkstukken 2010

De beste profielwerkstukken 2010

Door Simon

De Koninklijke Nederlandse Academie voor de Wetenschappen (het is een hele slimme mond vol) heeft de beste vwo-profielwerkstukken van het jaar uitgekozen. Zijn ze echt zo goed? Check 't hier. Waar 't op neer komt is dat een groep uberelitaire superintelligente hoogleraren en professoren een kritische blik werpt op jouw misbaksel. Het oordeel: "De jury van 16 topwetenschappers was zeer onder de indruk van de kwaliteit, originaliteit en wetenschappelijke diepgang van de profielwerkstukken." Gefeliciteerd! Alle winnaars roepen we op hun PW op Scholieren.com te publiceren.De winnaars winnen 1500 euro (collegegeld eerste studiejaar). Voor de tweede keer achtereen valt een leerling van het Stedelijk Gymnasium Nijmegen en een leerling van het S.G. Cambium uit Zaltbommel in de prijzen, volgens de KNAW zegt dat iets: "De beste resultaten ontstaan als er sprake is van chemie tussen geïnteresseerde leerling, een stimulerend schoolklimaat en een inspirerende docent."
Vraag: is er chemie tussen jou, je school en je docent?

Gepubliceerd op 2 juni 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

K.

K.

Een van de winnaars, Lidewij Bergsma, heeft een profielwerkstuk geschreven over de genocide in Rwanda. Zij is ook een van de jongste gemeenteraadsleden van Nederland: zie http://www.scholieren.com/weblog/lidewij-18-combineert-vwo-en-vvd

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.