Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Kandidaten gezocht voor liefdesshow!

Kandidaten gezocht voor liefdesshow!

Door Wayne

- Helaas, de inschrijfperiode is afgelopen.. -

De eerste stap zetten, het blijft een zware levenskeuze. Moet je nu wel of niet op je crush afstappen? Hoe ga je tegen haar zeggen dat je hem of haar leuk vindt? En hoe groot is het risico dat je een blauwtje loopt? Het is duidelijk dat je wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Daarom helpen wij van Scholieren.com je graag! 

Het idee

Onze eigen Robert ten Brink gaat je helpen om de eerste stap te zetten! Aron komt gezellig bij je langs. Jullie babbelen wat over de ware en komen uiteindelijk met een plan aan. Nadien is het tijd om op jouw crush af te stappen. Eindelijk kun je dan de woorden zeggen die je al die tijd wilde zeggen. En je staat dus niet alleen in de strijd! 

Klinkt wel een beetje eng...

Het liefdesleven zit vol met risico's. Nee heb je, ja kun je krijgen. Sowieso staat onze olijke Aron altijd aan je zijde. Natuurlijk kunnen we voor de opnames beslissen over hoe je jezelf presenteert voor camera, bijvoorbeeld dat je hoofd uit beeld blijft of dat je een pseudoniem aanneemt. 

Okey, wat moet ik doen?

Wacht niet langer om het menselijk wezen waar jij zo op geilt de liefde te verklaren. Voor je het weet gaat 'ie met de veel knappere jongen of meisje vandoor uit de andere klas. Stuur een mailtje naar mij (wayne@scholieren.com) en we bespreken de details. Want niemand mag op school alleen zijn. 

Gepubliceerd op 21 september 2017

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.