Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

En er was sneeuw!

En er was sneeuw!

Door Kim

Gladde bruggetjes, bevroren fietszadels en nattigheid in je nek. Het heeft  gesneeuwd! Heel Nederland heeft moeite om naar school te komen, maar vooral Friese en Groningse leerlingen hebben een dik probleem.

Fietsen is daar gevaarlijk met \'sneeuwduinen\' van een meter hoog en zelfs bussen hadden vanochtend de moed opgegeven. Sommige scholen besloten hun leerlingen een dagje thuis te houden. Jammer, ook geen sneeuwballengevecht op het schoolplein dus.  Waarschijnlijk blijft \'t de hele dag zo sneeuwen.

Ben jij vanochtend zonder valpartijen op school aangekomen? Of mocht je van je ouders de kerstvakantie vandaag al laten beginnen?  

Gepubliceerd op 17 december 2009

REACTIES

S.

S.

Ik had in de eerste week van de kerstvakantie een LAN-party met 4 vrienden bij iemand thuis. De hele nacht doorgegamed. En 's ochtends deed ik de deur open en liet ik me gezicht in 10-20cm sneeuw ploffen; zo chill :D

14 jaar geleden

M.

M.

Veeeeel sneeeeuwww!

14 jaar geleden

F.

F.

YOOOO KIDOWSSS
WHATSUPP !!!!!::D:D:"D
HOOHOHOHOHOHOH
MERRY CHRISTMAS BN DE
SNEEUWPOP

14 jaar geleden

J.

J.

EW EHMM fleur ik mag you well:P

14 jaar geleden

D.

D.

djenkelbell djenbells oww the wayy
what a fack is ditt

14 jaar geleden

A.

A.

Het was een drama hier vanochtend inderdaad... ik heb school gehaald in 20 minuten en toen bleek dat de eerste les uit viel (en mijn enige uurtje). Vet balen dus!

14 jaar geleden

S.

S.

@Anouk: wat lachen, doe je al die moeite van niks. Maar wat is dat voor rooster? Eén uur op een dag?

Ik denk dat de Hel van '63 ook ongeveer zo was. Ben zelf nog niet gevallen trouwens, maar met een beetje geluk komt dat nog..

14 jaar geleden

K.

K.

Damn it. Ik wilde vanavond naar De Hel van '63, vanwege de sneeuwstormen en Chris Zegers.
Nu rijden er geen treinen, dus geen biosbezoek vanavond. En geen Chris Zegers. Wel een sneeuwstorm in m'n voortuin, maar ja.

14 jaar geleden

S.

S.

Trouwens, ook stom, het kwartje valt nu pas. Al die sneeuw.. het is gewoon een goedkope promo voor die ijsfilm met Chris natuurlijk!!

14 jaar geleden

M.

M.

let is snowww!! ;D

14 jaar geleden

L.

L.

Ik ben gisteren op weg naar school uitgegleden.. ik heb nu een hele grote bult op mun been zitten... het ziet er best creepy uit..
Ik hoop wel dat het nog steeds/ weer sneeuwt als het kerst is.. dat is mijn ultieme kerst.. =D

14 jaar geleden

N.

N.

Heerlijkd die sneeuw! Kbouw n iglo met mn zusjes, heb op school sneeuwballengevechten gehouden en ben helemaal ingesmeerd door de jongens, en de wereld ziet er nu prachtig uit. Geniet er van en zeur niet zou ik zeggen! Zo vaak hebben we dit moois niet! :D

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.