Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ben jij wel eens bedonderd toen je online iets wilde kopen? Wij doen onderzoek naar oplichting onder jongeren. Doe jij mavo of vmbo? Vertel dan over jouw ervaringen met oplichting (ook als je dat niet is overkomen) en maak kans op een Bol.com van 15 euro. Ga naar de vragenlijst. Duurt maar 5 minuten!

Even voorstellen: onze nieuwe redactie

Even voorstellen: onze nieuwe redactie

Eindelijk: we mogen weer. Na een zomer op een houtje te hebben gebeten, gaan we met onmiddellijke ingang weer dagelijks dingen (lees: schrijfsels en video's) produceren. Om dat mogelijk te maken hebben we weer de nodige nieuwe talenten aangenomen. Deze wil jij dolgraag leren kennen, daarom hier namen, koppies en feitjes. 

 

Wayne

Redactiechef bij Scholieren.com. Woont drie uur in de hoofdstad en noemt zichzelf nu al Amsterdammer. Heeft naast film een grote passie voor het weer en is Helga van Leurs grootste fan. Heeft vanwege smetvrees een hekel aan openbare toiletten en rommel op z'n bureau. Is stiekem groot fan van Katy Perry, maar komt liever uit voor z'n liefde voor Pink Floyd. Spreek met het vocabulaire van een rijke tatta.

David 

Deze boy heeft promotie gemaakt. Valt nu ook mensen lastig op kantoor in de functie van redactieassistent. Staat op social media bekend onder de naam davidopfeestje. Vormt (al jaren) een videoteam met Levy Jansen. 

Anouk

Hoe ze het volhoudt weet niemand, maar Anouk is naast blogger bij Scholieren.com ook nog eens voorzitter van het LAKS. Kom niet praten over onderwijs, want ze lult je onder de tafel. 

Sandra

Schrijft graag korte liefdesverhalen, vaak zonder happy end. Is in het echt net zo enthousiast als op de foto en droomt over een optreden met Nielson. Haar favoriete snack is een nougatblokje met een chocoladelaagje. Verschijnt graag in een zwierig jurkje of een bananen-shirt. 

Jasper

Eenzame noordeling van de redactie. Fietst elke dag een uur naar school en dan ook terug en heeft een vriendengroep met één andere jongen en zeven meiden, en is nog steeds niet gillend gek geworden. Dol op z'n teddybeer die even oud is als hijzelf. 

Lisa

Onze huisfotograaf, die de schoolfotograaf niet serieus neemt. Denkt naar eigen zeggen te veel na en is verslaafd aan Toblerone. Heeft geen idee hoe vlees smaakt, want is al haar hele leven vegetariër. 

Levy

Maakt samen met David de show Spijbeluur en weet heel goed dat hij een leuk koppie heeft. Heeft niet het fatsoen om zijn pet af te doen voor redactiefoto's en eet graag komkommer. Maakt op eigen titel video's over verschillen tussen jongen en meisje.

Bogi

Geestelijk vader van WoordgrapjesWoensdag en eigenaar van een Longboard. Had vorig jaar nog een knotje, maar heeft daar, naar ieders goedkeuren, afscheid van genomen. Vormt een duo met Jip, samen maken zij sketches.

Krista

Draagt graag schelpen om haar nek en werkt op Vlieland. Solliciteerde vorig jaar via Instagram en wil Eva Jinek achterna. Speelde in Brugklas een enorme bitch. Oja: schrijven doet ze ook nog.

Aron

Meneer was te druk om bij de RV te zijn, maar behoort tegen wil en dank tot de redactie. Schittert naast Bogi in de reeks Baantjeshelden en verzorgt korte sketches voor onze socials. Is ook bekend onder de artiestennaam Mokkels4Mokkels. Uitleg: hij is een mokkel voor andere mokkels.

Jip

Keukenprinses die het liefst kreeft en vis verorbert. Maakt maandelijks filmpjes voor Scholieren.com samen met Bogi. Wil later graag naar de filmacademie, maar weet nog niet of het nou Amsterdam, Antwerpen of Berlijn wordt. Je hebt een tijdje niets van Jip gehoord, dat klopt. Maar Jip is terug en sterker dan ooit. 

Danny

Ziet het als zijn levensmissie om een grotere kakker te worden dan idool Jort Kelder en kent als partytrick een sonnet van Dante uit zijn hoofd. Is gek van musicals. Echt? Ja, echt. Is anglofiel and speaks daarom very good English. Hij is trouwens ook gek op graven en gaat daarom archeologie studeren. 

Joost

Lacht zich krom om de heren van VI en is verzot op de kookkunsten van zijn Indische oma. Droomt van de leda in een Scandinavische krimi en is voor een absurd uurtarief in te huren als Elvis-imitator. Zit op een vrije school, maar knuffelt (vooralsnog) geen bomen. 

Luca

Presentator bij Scholieren.com en komt uit het pittoreske Purmerend. Huppelt door Nederland met een oranje plopkap. Is jong, maar vrees voor z'n microfoon. Heeft veel baardgroei.

Lena

Unicum: Lena is een BELG. Nooit eerder hadden wij een BELG in de redactie. Maar Lena is zoveel meer dan haar nationaliteit. Ze schrijft bijvoorbeeld volledig sarcastische sollicitatiebrieven en had je al gelezen dat ze uit België komt? Ook vindt ze het vreselijk om gefotografeerd te worden en kan ze neverever nooit een leuk cadeau fiksen. Hoopt later schrijfster of psychologe te worden, of allebei.
 

Leanne

Heeft het stokje overgenomen van Casper en maakt nu de Schoolhacks-reeks. Eén van de weinige mensen op deze aardbol die wiskunde als favoriete vak beschouwt. Tevens ook dol op paarden. Heeft ook posters van deze majestueuze wezens op haar kamer hangen. Oke, dat laatste misschien niet. 

Lante

Jonge videomaker bij Scholieren.com met een grote passie voor cinematografie en montage. Sport veel, maar zie je weinig van terug. Vindt dat ananas op pizza hoort en kan de stem van Sidney na-apen. 

 

Lizzy

Maakte vroeger op PhotoBooth filmpjes waar ze keihard de liedjes van K3 meezong. Drinkt enkel de enige echte Chocomel en durft alleen maar in kinderachtbanen (zijn dat dan vierbanen?). Verder bivakkeert ze uren achter YouTube en Netflix, maar komt ze zo nu en dan uit haar grot om te filmen en te acteren.