Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Blogger gezocht!

Blogger gezocht!

Door Wayne

Ben je scholier en denk jij dat je het in je hebt om vlijmscherpe columnsinspirerende verhalenhilarische stukkenkakelvers nieuws en/of imposante (foto)reportages te maken? Schud je zo het Nederlandse vocabulaire uit je mouw? Maak je de beste GIF's? Tik je foutloos Nederlands en kan je werken met deadlines? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze redactie! 

Als blogger maak je eens in de twee weken een artikel voor de website. Je bent zelf vrij om onderwerpen aan te leveren waarvan jij denkt dat ze interessant zijn voor jongeren. Daarnaast ben je ook eens in de zes weken op een zondag aanwezig op de redactievergadering in Utrecht, waarvan we de reiskosten vergoeden. Verder vragen we alleen nog gezelligheid van je en dan vang je geld van ons voor je stukken. 

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar hoofdredacteur Oscar Pater (oscar@scholieren.com) met daarin je motivatie, enkele voorbeelden van je schrijfsels en uitgewerkte ideeën voor het blog.

Die ideeën kunnen gaan over een vette fotoreportage van urban jongeren in Amsterdam-Noord, over het feminisme dat de leestoetsen van het eindexamen 2017 domineerde of over je conciërge die je lunch aan tafel serveert op school. Zoals je ziet kunnen de ideeën uiteenlopen, zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor het blog. 

Gepubliceerd op 4 februari 2018
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.