Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Beatrix is jongen van 17

Beatrix is jongen van 17

Door Simon

Ron Meerbeek heet 'ie, 17, scholier in Haarlem. Maar in september deed 'ie zich voor als Osama Bin Laden en nu gaat Ron tijdelijk door het leven als koningin Beatrix.

Probleemloos vroeg hij een OV-chipkaart als Osama aan en dat vonden de mensen van OV-chipkaart een kwestie van eigen verantwoordelijkheid. 

Blijkbaar nog steeds. Ronnie speelt wel met vuur, vorige keer werd er gedreigd met een rechtszaak wegens fraude. Wat nu?

Creatieve kroegpas

Wellicht is dit de ideale manier om jezelf een (paar) jaar extra te geven op je ID, zodat je toch die ene hippe kroeg in kan.

Gepubliceerd op 25 november 2009

REACTIES

A.

A.

Heftig...

14 jaar geleden

M.

M.

Ik vind het werkelijk onvoorstelbaar dat dit gewoon kon gebeuren! Wat voor slechte controle is dat nou? Iemand heeft toch bij de aanvraag van de passen of ergens in dat proces toch wel op zijn hoofd moeten krabben bij het zien van deze namen??? Ik ben sowieso anti-ovchipkaart. Stom ding.

14 jaar geleden

M.

M.

Lekker Ron! Laat de makers van de chipkaart maar lekker zweten, je ziet hoe makkelijk het is met een valse pas te reizen........
Lekkere privacy!

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.