Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Professioneel kattekwaad

Professioneel kattekwaad

Door Simon

Het is nu ook mogelijk om je Burger Service Nummer, bij wijze van proef, kosteloos op je onderarm te laten tatoeëren. "Doordat u hiermee nog eenvoudiger geïdentificeerd kunt worden vergroot dit uw gemak o.a. aan de balie en bij internationale vluchten”, staat in de brochure die in grote steden door de brievenbussen is gegooid.

Alleen: de brochure is nep! Maar omdat 'ie er zo echt uit ziet, namen een boel mensen de grap serieus. Het blijkt te gaan om een protestactie tegen de vingerafdrukken die je nu moet afgeven bij je paspoort en de centrale database waarin die gegevens dan weer opgeslagen worden.

Aangifte is geen grapje

Goeie grap? De staatssecretaris die erover gaat, gaat in ieder geval aangifte doen, omdat de folder associaties met de holocaust zou oproepen.

Gepubliceerd op 24 november 2009

REACTIES

A.

A.

Dan neem ik toch liever mijn ID kaart mee xD

14 jaar geleden

M.

M.

Zoals je ziet wordt het wel goed opgepikt door de media. De actie is dan wel geslaagd, want ze vragen er aandacht voor. Ik neem aan dat ze dat ook wilden.. Maar of er iets gedaan wordt tegen de vingerafdrukken, betwijfel ik...

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.