Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De donkerste reacties van Facebook

De donkerste reacties van Facebook

Deze week overleed in Amsterdam een dertienjarige jongen aan het snuiven van aanstekergas. Een tragisch ongeval, maar niet iedereen denkt daar zo over. Nadat de media hierover hadden bericht, vonden sommige Facebook-reaguurders het nodig om de meest verschrikkelijke reacties te tikken.De jongen was van Marokkaanse komaf, blijkbaar voor deze mensen een reden om hun frustraties over asielzoekers en islamproblematiek te projecteren op dit slachtoffer. 

Op Facebook, Twitter of Instagram komen dit soort reacties vaak genoeg voor, maar daar wordt vaak toch overheen gekeken. Daarom zetten wij hun reacties op de laatste plek die je zou verwachten: een oer-Hollands blauw tegeltje. Een groter contrast bestaat er bijna niet: een truttig, lieflijk tegeltje met pure haat erop.

Aanschouw: de reacties op dit nieuwsbericht, met de groeten van mensen waarmee jij dit land deelt:

Gepubliceerd op 11 maart 2017
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.