Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Annegien Schilling is Jongere van het Jaar 2016

Annegien Schilling is Jongere van het Jaar 2016
Foto: 7Days

Annegien Schiling (17), bekend van Instagram onder de naam @fetching_tigerss, is Jongere van het Jaar 2016 geworden! Annegien werd favoriet door de prachtige foto's die ze maakt, het zijn surrealistische beelden die wereldwijd door honderdduizenden mensen worden gewaardeerd. 

Annegien nam de prijs afgelopen donderdag aan in Bitterzoet in Amsterdam, met 30% van de stemmen won zij de felbegeerde titel. De spanning was wel om te snijden, ze stond nek-aan-nek met twee andere populaire keuzes: paralympisch zwemster Liesette Bruinsma en Bryan du Chatenier, beter bekend als DJ Trobi. 

De Jongere van het Jaar verkiezing wordt ieder jaar gehouden om talentvolle jongeren in de schijnwerpers te plaatsen. De hoofdredacteur van 7Days Lotte Stegeman: "We riepen deze verkiezing zeven jaar geleden in het leven omdat de overwegend negatieve berichtgeving over tieners ons frustreerde. De afgelopen jaren hebben we gelukkig gemerkt dat steeds meer media aandacht besteden aan jongeren die zich positief onderscheiden."

Andere jongeren die voorgaande jaren deze award hebben gewonnen zijn o.a. Jiami Jongejan, Cinemates en Joy.

Huiswerk

Stel je bent leraar en een leerling heeft zijn huiswerk niet gemaakt, wat doe je?
  • Snitchen bij ouders
  • Strafwerk schrijven, moest ik vroeger zelf ook
  • Weddenschap afsluiten om de leerling gemotiveerd te krijgen
  • Je negeert het. Eigen verantwoordelijkheid toch?