Annegien Schilling is Jongere van het Jaar 2016

Annegien Schilling is Jongere van het Jaar 2016

Door Wayne

Annegien Schiling (17), bekend van Instagram onder de naam @fetching_tigerss, is Jongere van het Jaar 2016 geworden! Annegien werd favoriet door de prachtige foto's die ze maakt, het zijn surrealistische beelden die wereldwijd door honderdduizenden mensen worden gewaardeerd. 

Annegien nam de prijs afgelopen donderdag aan in Bitterzoet in Amsterdam, met 30% van de stemmen won zij de felbegeerde titel. De spanning was wel om te snijden, ze stond nek-aan-nek met twee andere populaire keuzes: paralympisch zwemster Liesette Bruinsma en Bryan du Chatenier, beter bekend als DJ Trobi. 

De Jongere van het Jaar verkiezing wordt ieder jaar gehouden om talentvolle jongeren in de schijnwerpers te plaatsen. De hoofdredacteur van 7Days Lotte Stegeman: "We riepen deze verkiezing zeven jaar geleden in het leven omdat de overwegend negatieve berichtgeving over tieners ons frustreerde. De afgelopen jaren hebben we gelukkig gemerkt dat steeds meer media aandacht besteden aan jongeren die zich positief onderscheiden."

Andere jongeren die voorgaande jaren deze award hebben gewonnen zijn o.a. Jiami Jongejan, Cinemates en Joy.

Gepubliceerd op 25 november 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.