Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Brugklasser steekt leraar in bil

Brugklasser steekt leraar in bil

Iedereen heeft wel eens een hekel aan een van zijn leraren, maar een brugklasser van het Over Betuwe College (OBC) in Elst ging daarin wel erg ver. De leerling heeft vrijdagochtend een leraar gestoken. De leraar werd volgens de directie van de school in zijn bil aangevallen, aldus De Gelderlander

De docent is gelukkig niet ernstig gewond geraakt volgens woordvoerder van de politie Paul Koetsier, maar wel naar het ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels weer thuis. De aanleiding voor de steekpartij is nog niet bekend. Volgens scholieren die De Gelderlander heeft gesproken, gaat het om een leraar Nederlands.  

Leerling aangehouden

Na het steekincident is de leerling aangehouden. Dat bevestigt de woordvoerder van de politie.  De omgeving van het Over Betuwe College in Elst is afgezet, zodat er onderzoek gedaan kan worden.

Medeleerlingen worden op school opgevangen en kunnen gebruik maken van slachtofferhulp. De overige lessen die vandaag gepland stonden gaan niet door. Veel leerlingen hebben de school inmiddels verlaten.

We proberen op dit moment in contact te komen met scholieren die op deze school zitten. Zit jij zelf op het OBC of ken je iemand? Stuur ons dan via Snapchat een bericht (@scholieren). 

Gepubliceerd op 4 november 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.