Rokjes verboden op school

Rokjes verboden op school

Door Kim

Véél te sexy.Gewone schooluniformen blijken niet netjes genoeg voor een middelbare school in Engeland. Sinds deze maand zijn de standaardrokjes van het schooluniform verboden en mogen de meiden alleen nog maar speciale, door school verstrekte broeken aan. De meiden waren namelijk erg creatief aan de slag gegaan met hun rokken: iedereen wilde er hip en aantrekkelijk uitzien, niemand wilde voor elkaar onderdoen en zo werd er steeds opnieuw een centimeter van een rokje afgeknipt. Leuk voor de boys, balen voor het schoolpersool.

Zie jij jezelf al lopen in een schooluniform? En meiden: zouden jullie voor een rokje of broek gaan?

Gepubliceerd op 25 september 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

A.

A.

Alsjeblieft niet... maar als het dan moet, graag een broek ^^

14 jaar geleden

S.

S.

Ik zou gewoon in mn hotpants gaan!

14 jaar geleden

C.

C.

een burka en daaronder een korte rok

14 jaar geleden

M.

M.

Ik snap wel dat die meiden zelf creatief aan de slag gingen! Maar aan de andere kant is er niet voor niets een door school verstrekt uniform. Ik zou voor en een broek en een rokje gaan. Niet tegelijk natuurlijk.

14 jaar geleden

H.

H.

Nee!!! Het oog wil ook wat :D!

14 jaar geleden

S.

S.

ik vind dat er best een uniform in het onderwijs mag/moet komen.. iedereen loopt in born borg kleding en doet net alsof hun beter zijn dan de mensen die het niet dragen.. Maar ik zou ook een broek dragen is inderdaad netter.. je bent ook wel aantrekkelijk als je gewoon eebroek draagt "iemand hoord te vallen op je innerlijk"

14 jaar geleden

S.

S.

ff een toevoeging..

een rok kan wel maar dan tot over de knieen en wie het rokje korter maakt gewoon een boete of iets op leggen.. de Bullshit dat je niet aantrekkelijk meer zou zeijn als je geen rokje aan hebt!? want een onzin zeg!

14 jaar geleden

W.

W.

nou ik vind een schooluniform verschrikkelijk! het is toch leuk om te shoppen met vriendinnen en het te kunnen showen aan elkaar op school.
en who cares staat er bjorn borg op. laat die mensen lekker blij zijn met hun bjorn borg. als hun een merkje gelukkig maakt ;) ik heb liever zoveel mogelijk goedkope dingen voor de prijs van 1 g-star broek.

14 jaar geleden

J.

J.

Ik loop nooit in een rok in iedergeval niet naar school maar bij een schooluniform vind ik rokjes weer leuker. Trouwens ik vind schooluniformen helemaal niet zo erg hoor juist wel leuk de uitdaging om er toch nog iets anders uit te zien dan je mede leerlingen is groter!

14 jaar geleden

&.

&.

ik HAAT schooluniformen!!
mij zul je nooit zien in een rokje!
doe mij maar liever skinny jeans;)

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.