Eigenlijk vind ik het geweldig op school!

Eigenlijk vind ik het geweldig op school!

Maysa

Hellup! Ik moest naar school!

Op school aangekomen wordt er in het begin wat tegen me aangeduwd, maar na een tijdje begint het best wel leuk te worden! In de pauze soms een tosti of een snicker halen, lol maken als de docent even weg is en zo fijn dat je gewoon de vrijheid hebt om eens lekker de stad in te gaan. Of om even te chillen in het park.

Maysa (12) is brugpieper en gastcolumniste op het Scholieren.com Weblog. Eerst schreef ze over haar verwachtingen, nu het verslag van de eerste week.

En ach, die lessen vallen ook wel mee. En zoveel huiswerk heb ik nou ook weer niet! Eigenlijk vind ik het geweldig op school! En ik ben echt super blij dat ze op mijn school veel met muziek doen! En het is best wel een grote school maar ik ben gelukkig nog maar nul keer te laat gekomen of verdwaald!

Gister was mijn allereerste echte toets. Natuurlijk heb ik daar heel goed voor geoefend, zou je denken.. maar nee. Ik had het heel even twee keer doorgenomen. Dus ik gokte mijn cijfer rond de 6. Maar ja, ik had een 10! Dus tot zover viel mijn eerste schoolweek wel mee! Morgen weer vrolijk op de fiets naar school!

Gepubliceerd op 11 september 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

Hahaa,

Nou, eigenlijk vind ik alleen duits, muziek, wiskunde, gym en soms latijn leuk,, maar ik heb school altijd wel leuk gevonden 8)

14 jaar geleden

M.

M.

Wat goed zeg, je eerste toets een 10!

14 jaar geleden

K.

K.

Een 10 voor je eerste toets? Netjes, netjes! Dàt tijdperk heb ik al behoorlijk lang achter me gelaten. Of nee, ik ben er eigenlijk nooit aan begonnen, vrees ik.

14 jaar geleden

G.

G.

Ik ben jaloers.

14 jaar geleden

S.

S.

Maar Maysa, dat je school groot is en dat je net nieuw bent is het ideale excuus om je pauzes op te rekken en je lessen in te korten. Of vind je gewoon al je lessen leuk? Ongelooflijk. Gefeliciteerd!

14 jaar geleden

J.

J.

Hooii
Leuk verhaaltje.
Ik had ook een 10 toen.(:
Maar leuk hoor.
xx

14 jaar geleden

E.

E.

Hoooooi !
leeuuk verhaaltjeee..
vind je latijn soms leeeuk !?:O
hahaaa.
je zei toch dat je 't supersaai vond ??
en je zegt net dat je superveel huiswerk hebt en er staaat dat je geeen huiswerk hebt...

maaaarjaaa..
leeeeuuk verhaaaltjeeee !:D

xxdoeii

14 jaar geleden

A.

A.

Wow, gelijk een tien halen, knap hoor! Ik hoop dat de rest van het jaar je ook bevalt (:

14 jaar geleden

P.

P.

lekker om met een 10 te beginne in je nwe schooljaar! ( netjes hoor) hopen dat je het vol gaat houden,,

gr

14 jaar geleden

M.

M.

Als je brugger bent is school nog wel leuk, maar na een jaar of zes ben je het echt wel zat hoor! :O

14 jaar geleden

M.

M.

hahaa, echt grappig om mijn columns terug te lezen! ik moet zeggen dat mijn passie voor school wel minder is geworden, een heeeeel stuk minder! Ik moet toegeven dat ik elke dag wel zin heb in school om gezellig al mijn vriendne weer te zien enzo! En qua cijfers gaat het ook echt helemaal super! En af en toe ben ik ook wel eens te laat gekomen, of gewoon en les gemist omdat 'ik hoorde van die dat het uitviel..' (spijbelen dus) maar de brugklas was zowiezo een topjaar!
x.

13 jaar geleden

M.

M.

wacht jij maar af! Há! dat wordt nog wel moeilijker

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.