Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Laura's concurrente crasht

Laura's concurrente crasht

Door Kim

Goed nieuws voor de Nederlandse Laura Dekker (14): één van haar geduchte concurrentes blijkt toch niet zoveel zeilvaardigheid te hebben als gedacht. De Australische Jessica Watson (16) wilde net als Laura het wereldrecord solozeilen verbreken, maar in minder dan 24 uur na de start van een avontuur botste de Aussie al tegen een vrachtschip. Het grote schip had niets gemerkt, het kleine zeilbootje van Jessica ligt in puin.

Snel terug naar het Australische vasteland, want als het aan Laura ligt, begint ze zo snel mogelijk aan haar eigen recordpoging. Maar pas ná afronding van het onderzoek van de Kinderbescherming en met groen licht van de rechter, dat dan weer wel...

Gepubliceerd op 10 september 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

De vlag is uit in Nederland! De dood aan alle concurrentes van Laura. We love Laura!!

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.