Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ben jij wel eens bedonderd toen je online iets wilde kopen? Wij doen onderzoek naar oplichting onder jongeren. Doe jij mavo of vmbo? Vertel dan over jouw ervaringen met oplichting (ook als je dat niet is overkomen) en maak kans op een Bol.com van 15 euro. Ga naar de vragenlijst. Duurt maar 5 minuten!

Win je leeslijst

Win je leeslijst

In je eindexamenjaar moet de focus natuurlijk liggen op je eindexamens. Waarom dan toch die vreselijke mondelingen? Het opstellen en bij elkaar verzamelen van een leeslijst kost tijd. Tijd die jij niet hebt, maar wij wel! Scholieren.com geeft, in samenwerking met uitgeverij De Bezige Bij, drie keer een leeslijst én een digitaal jaarabonnement op de beste Nederlandse literatuur weg. Naast vijf literaire werken uit onze top100, vier nieuwerwetse boeken én een dichtbundel krijg je ook een jaarabonnement op Zoemer.nl, een boekenbank waarmee je een groot deel van de Nederlands literatuur op jouw smartphone, tablet of laptop kunt lezen. Enorm handig voor boekverslagen en leesdossiers.  Uit welke boeken de leeslijsten precies bestaan houden we nog even geheim. Wel kunnen we zeggen dat  o.a. Harry Mulisch, Tommy Wieringa en Alma Mathijsen er in voorkomen. 

We hebben drie verschillende leeslijsten te vergeven. Vul hieronder het formulier in om kans te maken en voorkom dat je straks zelf een stapel boeken bij elkaar moet schrapen.

meedoen aan deze prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen! Je kunt niet meer meedoen.