Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Ouders: "School moet strenger!"

Ouders: "School moet strenger!"

Door Kim

Pardon? Inderdaad, uit onderzoek van het tijdschrift J/M Voor Ouders blijkt dat ouders massaal kritiek hebben op de scholen van hun kinderen. Het voortgezet onderwijs wordt met een matige 6,5 becijferd, de basisschool scoort een 6,7. Zo vinden pa en ma dat het ouderwetse strafregels schrijven weer moet worden ingevoerd. Want nee, honderd keer "ik mag niet smsen in de les" kopierën en plakken op de computer is niet echt doeltreffend. Daarnaast moet de docent weer netjes met 'meneer Pietersen' aangesproken worden in plaats van de veel populairdere voornamen of de 'Hey, jij daar'-variant. Ten slotte heeft tweederde van alle ouders de leraar van hun kroost wel eens op een spelfout betrapt. Hmm. Hoe zat het ook alweer met dat spreekwoord? De beste stuurlui staan aan wal, ofzo?

Gepubliceerd op 27 augustus 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

R.

R.

Toen ik naar school ging en ik gestraft werd of moest nablijven vonden mijn ouders dat de leerkrachten hier wel een voldoende reden voor hadden en ik zou nooit geklaagd hebben bij mijn ouders.
Als we moesten strafschrijven dan werd dit gewoon getekend door pa of ma. Nu gaan ze naar een advokaat om de examenresultaten van hun zoon of dochter te bediscuteren.

14 jaar geleden

M.

M.

Ik betwijfel of strafregels schrijven wel werkt en op mijn school mogen we alle leraren gewoon bij hun voornamen roepen, want dat klinkt veel vriendelijker!

14 jaar geleden

S.

S.

Misschien dat ouders zelf niet streng durven te zijn en daarom hopen dat de leraren dat klusje voor ze oplossen.

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.