Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Win! Kaartjes voor Huisdiergeheimen

Wat doet jouw kat als je op school zit en je ouders aan het werk zijn? En wat voert de hond de hele dag uit in z'n eentje thuis? In de animatiefilm The Secret Life of Pets zie je dat huisdieren een stuk minder onschuldig zijn dan ze lijken. Scholieren.com mag kaartjes weggeven voor deze film van de makers van Despicable Me en Minions.  Check hieronder hoe je kansmaakt.

In The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. 

Bekijk vooral even de trailer (zie de header van dit bericht), en voor meer informatie de website.

Hoe kun je winnen?
Scholieren.com geeft vier x twee kaarten weg. En je krijgt er ook nog een paar superschattige gadgets bij: een stresstoy van Max, frisbee en rugzakje. De film draait vanaf 3 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. 

Hoe je kans maakt op die kaartjes? Simpel: door ons te liken op Facebook (dat doe je hierrr) én hieronder je gegevens achter te laten via het formulier. (Let op: we controleren ook de likes op Facebook, dus niet vergeten!) De actie loopt tot en met 31 juli.

meedoen aan deze prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen! Je kunt niet meer meedoen.

Huiswerk

Stel je bent leraar en een leerling heeft zijn huiswerk niet gemaakt, wat doe je?
  • Snitchen bij ouders
  • Strafwerk schrijven, moest ik vroeger zelf ook
  • Weddenschap afsluiten om de leerling gemotiveerd te krijgen
  • Je negeert het. Eigen verantwoordelijkheid toch?