Met trots presenteren wij u: Swipen!

Met trots presenteren wij u: Swipen!

Vanaf vandaag is-'ie live: de webserie waar we met een groot team hard aan gewerkt hebben. We organiseerden castingdagen op kantoor, stonden in de kou buiten te filmen en hielden montagesessies middenin de nacht. Maar het resultaat mag er zijn. Met trots presenteren wij u Swipen. Vanaf nu is de eerste aflevering van de serie te bekijken op scholieren.com/swipen

Swipen

De serie gaat over de 17-jarige Milan (David Berkman), die volgens zijn beste vriend Arjen (Rohan Sukhraj) nodig weer eens moet gaan daten. Daarom heeft Arjen - volledig tegen al Milans principes in - een Tinder-account voor hem aangemaakt. Uiteindelijk geeft Milan toch maar toe, en ontmoet hij elke aflevering een ander meisje. Zal er wat voor hem tussen zitten?

Elke week komt er een nieuw aflevering online op dinsdag. Vandaag trappen we af met de eerste, dinsdag 7 juni de tweede, enzovoorts. Vanaf dinsdag 5 juli zijn alle afleveringen online te bekijken. 

Voor en door scholieren

Waarom je deze serie nog meer moet zien: de afleveringen zijn niet alleen voor scholieren, maar ook door scholieren gemaakt. Leeftijdgenoten van jullie dus! Ons complete team bestaat uit jong talent. Dat geldt voor zowel de acteurs als de cameramensen en natuurlijk onze regisseur Wayne. Zie hieronder een lijst van de cast.

Cast

David Berkman als Milan
Rohan Sukhraj als Arjen
Saskia van Schaik als Lidewij
Ferry Hille als Steye
Dianne van den Eng als Katja
Kaylee van Schuilenburg als Rosemarijn
Zoë de Heer als Emily
Maartje Kraan als Noah

Deze serie werd mede mogelijk gemaakt door Beneden Peil van Omroep Flevoland, 6Rec, Purple Tiger Filmsde Keuken van Thijs en VOER.

Waar kan ik 'm zien?
Zoals we in de intro al schreven is de serie te zien op scholieren.com/swipen. Daarnaast kun je 'm ook bekijken op ons Youtube-kanaal (in één afspeellijst, superhandig). Veel kijkplezier!

Gepubliceerd op 31 mei 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.