Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Bouke studeert een dagje in Wageningen

Tweedejaars studenten Jeroen en Romee nemen vlogger Bouke op sleeptouw tijdens een meeloopdag bij Wageningen University. Voor één dag is Bouke student Bodem, Water, Atmosfeer. En nee, zo'n dag bestaat niet alleen uit colleges volgen. Kijk gauw hoe Bouke onder andere de studenten verslaat bij een wedstrijdje grondboren. 

Wil jij net als Bouke ook met één of twee studenten een dag meelopen bij een bacheloropleiding van Wageningen University? Klik dan hier. Je wordt opgehaald bij de bushalte, de hele dag persoonlijk begeleid en beleeft écht hoe het is om student te zijn.  

Heb je geen tijd om de campus te bezoeken, maar wil je wel meer weten over de opleiding Bodem, Water en Atmosfeer? Volg dan vanaf 26 september de online collegereeks Bodem, Water, Atmosfeer.