Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Eindexamenvloggers gezocht!

Door Wayne

- Ho stop, dit is een verouderde vacature. De vacature van 2020 vind je hier! - 

De eindexamens beginnen bijna! Wij zijn bij Scholieren.com al volop bezig met de voorbereidingen voor onze examenpagina. En bij die voorbereidingen hebben we jouw hulp nodig: we zoeken namelijk nog naar eindexamen-vloggers.

Heb jij wel zin om even je frustratie af te reageren of blijdschap te verkondigen voor de camera na afloop van een examen? Solliciteer dan voor een baantje als examenvlogger.

Tijdens de eindexamens schrijft een team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder andere de mening van docenten, waarover er geklaagd werd bij het LAKS, én wat kandidaten van het examen vonden.

Sinds vorig jaar hebben we dat aangevuld met een kort eindexamenjournaal. Die verscheen niet alleen op Scholieren.com, maar ook op NU.nl, Fashionista.nl en Hart van Nederland.nl.

Voor het eindexamenjournaal hebben we jou nodig.

Eindexamenjournaal

Voor ons eindexamenjournaal zijn we op zoek naar vloggers die hun mening  willen geven: over hoe de toets ging, en over eventuele bijzondere gebeurtenissen gedurende het examen (denk: rondvliegende vogels in de examenzaal, stroomstoringen, gestolen examens, of andere gekke dingen).

We bundelen de vlogs elke dag en publiceren het eindexamenjournaal dan op onze speciale eindexamenpagina (die door honderdduizenden scholieren wordt bezocht). Nog meer goed nieuws: je krijgt ook nog eens een mooi zakcentje voor je video's.

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is onderstaand formuliertje invullen en een korte proefvideo op te sturen, waarin je jezelf voorstelt (maximaal een halve minuut).

Wij kiezen uit de proefvideo's een team van examenvloggers. Tijdens de examenperiode maakt dat team na elke toets een korte video van hun ervaringen. Dat mag vanuit de schoolgangen, maar ook vanuit je slaapkamer. De video hoeft niet lang te duren, 25 seconden (max!) is al meer dan genoeg.

Naast de video's die je voor ons maakt, vragen we je ook om je oren en ogen goed open te houden, en het ons te vertellen als er iets nieuwswaardigs gebeurt tijdens je examens (huilende examenkandidaten of snurkende surveillanten bijvoorbeeld). Dan gaan wij daar achteraan!

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je gezicht terugzien op de grootste jongerenwebsite van Nederland, en daar betaald voor krijgen? Laat dan hier je gegevens achter! De vacature loopt nog tot vrijdag 14 april 12:00. 

klik hier om je aan te melden

Gepubliceerd op 12 april 2017


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?