Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Smerig kantinevoedsel

Smerig kantinevoedsel

Door Simon

Jammie!Smerig vet voedsel in de kantine. Dat wordt de leerlingen op een school in VS dagelijks gevoerd.Een docente daar vindt het maar niks en houdt op een blog van dag tot dag bij wat voor meuk haar leerlingen gevoerd worden: pizza, gehaktballen, hotdogs, kaascroissants... Niet raar dat ze in Amerika zo dik worden.

Gepubliceerd op 7 maart 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Jammie jammie.

14 jaar geleden

S.

S.

Inderdaad geen wonder dat ze in Amerika best dik worden. Een keer in de week zoiets verkopen/weggeven lijkt me een beter idee. en de rest van de week salades verkopen of gezonde broodjes ofzoow....

14 jaar geleden

R.

R.

hopelijk volgen ze obam a met zn dikke k ont (dit is geen belediging, hij heeft zelf gezegd dat hij een dikke k ont heeft :o)

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.