Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Film: Brave Jongens

Film: Brave Jongens

Scholieren.com is dol op jong filmtalent en presenteert u daarom: de film Brave Jongens (internationale titel, The Dutch Angle) van makers Jael van Rossum en Louizos Deenen. De twee wonnen samen met hun team de eerste prijs op het internationale filmfestival Camera Zizanio in Griekenland in de categorie 13 tot en met 16 jaar. Ook op het Nederlands Filmfestival voor Scholieren van dit jaar vielen ze in de prijzen.

Waar Brave Jongens over gaat? Twee scholieren worden door een aantal klasgenoten gedwongen om examens te stelen. Wat die klasgenoten niet weten is dat de 'brave jongens' bezig zijn met een eigen plannetje..

De masterminds achter en hoofdrollen in de film: Jael van Rossum, Louizos Deenen, Martijn Stienstra, Mike van Rossum, Paul Stienstra, Bram Stek en Ramzi Demichelis. 

Gepubliceerd op 18 december 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.