Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

De plofkip uit de supermarkt met social media?

Deze video is gemaakt in samenwerking met Wageningen University.

Scholieren.com reporter Ruben is op onderzoek gegaan om antwoord te krijgen op de vraag of je met een social media campagne de plofkip uit de supermarkt kan krijgen. Hij kwam terecht bij Tim Stevens, een expert op het gebied van Social Media bij Wageningen University. Tim vertelde hem hoe het zit. 

Communicatiewetenschappen & life sciences 

Het onderzoek van Tim hoort bij de Bachelor     Communicatiewetenschappen van Wageningen University. 
Tijdens deze studie leer je alles over communicatie en hoe je dit toe kunt toepassen bij actuele life science thema’s zoals voeding, gezondheid, duurzaamheid, klimaat, natuur of verstedelijking. 

Je leert wat de verschillende achtergronden en belangen zijn van de betrokken partijen en hoe je met hen kunt communiceren. Denk bij het voorbeeld van de plofkip aan de boer, consument, supermarkten, Wakker Dier en de politiek. Je legt de verbinding tussen wetenschap & praktijk, overheid & samenleving.

Goed om te weten: je kunt bij de Bachelor Communicatiewetenschappen met elk vwo-profiel terecht!

Studeren in Wageningen
Wil je weten hoe het is om student te zijn in Wageningen? Student Tim vertelt.