Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Schrijftalent gezocht!

Schrijftalent gezocht!

Het is (bijna) kerstvakantie! Zeeën van tijd en verveling in het vooruitzicht. Maar niet als jij in alles een verhaal ziet en ook nog eens goed kunt schrijven. Grijp dan de vakantie aan om een topverhaal te schrijven en in te sturen voor dé schrijfwedstrijd voor middelbare scholieren!

Jouw verhaal wordt beoordeeld door pro's uit het vak: de jury bestaat onder meer uit namen als Peter Vandermeersch (hoofdredacteur NRC Handelsblad en NRC Next), Daan Heerma van Voss (auteur) en Frederik Willem Daem (Vlaamse auteur).

De verhalen worden daarnaast ook gelezen en beoordeeld door de hoofdredacteur fictie (Suzanne Holtzer) en de hoofdredacteur Vlaamse literatuur (Katrijn Hauwermeiren) van uitgeverij De Bezige Bij. Ook vanuit Scholieren.com en Bulkboek.nl lezen er mensen mee.

Tweede editie

Een tweede editie van 'Mijn Kort Verhaal' kon natuurlijk niet uitblijven na het succes van vorig jaar. Vanaf vandaag kun je weer meedoen door een steengoed verhaal van maximaal 1000 woorden in te sturen. Het thema van dit jaar? 'Te laat'.

We organiseren dit niet in ons uppie, maar werken samen met online verhalenbank Bulkboek.nl, reisplanner 9292 en uitgeverij De Bezige Bij. Vele handen maken licht werk én leveren ook nog eens te gekke prijzen op. Wat dan? Lees doorrrrrr!

Wat valt er te winnen?

Er wordt een jurywinnaar en publiekswinnaar gekozen. De hoofdprijs voor de jurywinnaar is een citytrip inclusief verblijf voor 4 personen, geregeld door 9292 via NS International en de Jong Intra. Ja, je leest het goed! De stad van lichtjes en liefde en lekkere stinkende kaasjes, daar kun jij naartoe!

Ook zijn er boekenpakketten samengesteld door De Bezige Bij voor de top 3 én worden er twee cadeaukaarten van de NS Spoordeelwinkel uitgedeeld. De publiekswinnaar krijgt een handig schrijfwarenpakket van het merk Oxford, plus een boekenpakket en publicatie op Bulkboek.nl.

Details

De wedstrijd gaat op 11 november van start. Tot en met 10 januari kun je je korte verhaal inzenden via de website. Alle inzendingen worden daar ook gepubliceerd. Ze worden gelezen door studenten Creatief Schrijven van Saxion Hogeschool en dus een professionele jury met uitgevers en (bekende) auteurs. Op 20 februari is de prijsuitreiking.

Grijp nu je kans op eeuwige roem en supervette prijzen en doe mee!

Gepubliceerd op 16 december 2015

REACTIES

N.

N.

Hoe kun je je verhaal insturen

8 jaar geleden

R.

R.

Door op www.mijnkortverhaal.nl naar de 'meedoen' pagina te gaan :) http://mijnkortverhaal.nl/meedoen/

8 jaar geleden

A.

A.

Misschien is Parijs niet de meest geschikte locatie momenteel.

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.