Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

❤️❤️ NU BEZIG van 16:00-17:00 uur: chatten met Sense.info. Heb jij een vraag over seks, liefde of relaties? Stel nu je vragen. ❤️❤️

Whatsappen met Scholieren.com

Whatsappen met Scholieren.com

Ontelbare keren per dag beweegt je vinger naar dat groene Whatsapp-icoontje. Meestal om een berichtje van je vrienden of je moeder te checken, maar vanaf nu tap je 'm ook als je in huiswerknood zit.

Het is eigenlijk van de zotte dat wij als Scholieren.com nog niet bereikbaar zijn op Whatsapp, terwijl er waarschijnlijk geen scholier meer is zónder die app. Daar wilden we gauw verandering in brengen en dus zijn we vanaf vandaag ook bereikbaar via WhatsApp.

Hoe kun je met ons appen?

Easy, voeg ons nummer toe aan je contactenlijst, en je kunt ons direct een appje sturen:

+31 6 12 464 251

Waarom zou je willen appen met Scholieren.com?

Nou, natuurlijk als je gewoon even iets kwijt wilt aan ons, maar denk ook aan de volgende situaties:

1. EHBH (eerste hulp bij huiswerk). Je zoekt een verslag/samenvatting/opdracht maar je kunt 'm niet vinden. Wij weten bijna uit ons hoofd wat er in onze enorme verslagenbak zit en waar het te vinden is. Stuur een appje en we helpen je direct!

2. Een bepaalde samenvatting of boekverslag ontbreekt in onze verslagenbak. Als jij ons daarover appt, kunnen wij ervoor zorgen dat dat verslag snel wordt gemaakt door onze redactie.

3. Je hebt iets meegemaakt/gehoord/gezien dat interessant kan zijn voor ons blog. Bijvoorbeeld iets wat er op jouw school is gebeurd, een trend die je hebt opgemerkt, je kent een scholier met een bijzonder verhaal enzovoorts.

4. Er werkt iets niet op de site of je begrijpt iets niet. Hier op kantoor is altijd een developer aanwezig die kan toveren met code. Hij kan je vraag beantwoorden en het misschien zelfs meteen fixen.

5. Je hebt een tip hoe we Scholieren.com kunnen verbeteren.

Misschien zijn er nog honderd andere redenen waar wij niet aan gedacht hebben, maar die horen we dan snel van je.

Tot apps!

 

voeg reactie toe

6660

reacties

Wat geweldig! Dit is nou echt wat ik nodig heb, heel erg bedankt
door Ajuna Soerjadi (reageren) op 24 augustus 2015 om 13:27
Echt super handig heb hem nu al gebruikt
door Maaike (reageren) op 20 september 2015 om 19:35
Hallo, een aantal scholieren van de school van onze zoon werd gisteren 6 JUNI 2017 gebeld dat ze een herexamen hebben en dat ze dus voldoende tijd hebben om voor hun herexamen te kunnen gaan leren. Dit kan toch niet of wel. Onze zoon werd niet gebeld maar je weet hoe dit gaat via socialmedia
door ERIK (reageren) op 7 juni 2017 om 16:44