Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Whatsappen met Scholieren.com

Whatsappen met Scholieren.com

Door Roos

Ontelbare keren per dag beweegt je vinger naar dat groene Whatsapp-icoontje. Meestal om een berichtje van je vrienden of je moeder te checken, maar vanaf nu tap je 'm ook als je in huiswerknood zit.

Het is eigenlijk van de zotte dat wij als Scholieren.com nog niet bereikbaar zijn op Whatsapp, terwijl er waarschijnlijk geen scholier meer is zónder die app. Daar wilden we gauw verandering in brengen en dus zijn we vanaf vandaag ook bereikbaar via WhatsApp.

Hoe kun je met ons appen?

Easy, voeg ons nummer toe aan je contactenlijst, en je kunt ons direct een appje sturen:

+31 6 12 464 251

Waarom zou je willen appen met Scholieren.com?

Nou, natuurlijk als je gewoon even iets kwijt wilt aan ons, maar denk ook aan de volgende situaties:

1. EHBH (eerste hulp bij huiswerk). Je zoekt een verslag/samenvatting/opdracht maar je kunt 'm niet vinden. Wij weten bijna uit ons hoofd wat er in onze enorme verslagenbak zit en waar het te vinden is. Stuur een appje en we helpen je direct!

2. Een bepaalde samenvatting of boekverslag ontbreekt in onze verslagenbak. Als jij ons daarover appt, kunnen wij ervoor zorgen dat dat verslag snel wordt gemaakt door onze redactie.

3. Je hebt iets meegemaakt/gehoord/gezien dat interessant kan zijn voor ons blog. Bijvoorbeeld iets wat er op jouw school is gebeurd, een trend die je hebt opgemerkt, je kent een scholier met een bijzonder verhaal enzovoorts.

4. Er werkt iets niet op de site of je begrijpt iets niet. Hier op kantoor is altijd een developer aanwezig die kan toveren met code. Hij kan je vraag beantwoorden en het misschien zelfs meteen fixen.

5. Je hebt een tip hoe we Scholieren.com kunnen verbeteren.

Misschien zijn er nog honderd andere redenen waar wij niet aan gedacht hebben, maar die horen we dan snel van je.

Tot apps!

 

Gepubliceerd op 19 augustus 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

A.

A.

Wat geweldig! Dit is nou echt wat ik nodig heb, heel erg bedankt :)

8 jaar geleden

M.

M.

Echt super handig heb hem nu al gebruikt :)

8 jaar geleden

E.

E.

Hallo,
een aantal scholieren van de school van onze zoon werd gisteren 6 JUNI 2017 gebeld dat ze een herexamen hebben en dat ze dus voldoende tijd hebben om voor hun herexamen te kunnen gaan leren.
Dit kan toch niet of wel. Onze zoon werd niet gebeld maar je weet hoe dit gaat via socialmedia

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.