Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Scholieren-supermarktverbod

Scholieren-supermarktverbod

Door Kim

Chips of cola halen onder schooltijd gaat lastig worden voor scholieren in Utrecht: Albert Heijn (winkelcentrum De Gaard) en Super de Boer (Adriaen van Ostadelaan) zijn voortaan verboden gebied voor jongeren. Tussen 9 uur 's ochtends en 4 uur 's middags wil Super de Boer geen enkele leerling meer zien, en AH accepteert er maximaal vier tegelijk onder begeleiding van een volwassene. In Amsterdam-West zijn verschillende supermarkten al langer verboden terrein. Reden: de scholieren schijnen overal te jatten als raven. En de gemeentes vinden de ontstane snoeproutes vast ook niet zo chill. 

Gepubliceerd op 12 april 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

H.

H.

Ik hou van scholieren.com top site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 jaar geleden

D.

D.

Serieus, mag je dit niet aanklagen? het is toch een vorm van discriminatie, sommige jatten DUS verbieden het voor iedreen. Mn neefje had dit ook in amsterdam ergens, zijn vader kon het niet hebben dat ze hem niet naaar binnen lieten en is dus een soort rechtzaak begonnen, die hij uiteindelijk gewonnen heeft omdat de rechter ook vond dat het een vorm van disciminatie is.

14 jaar geleden

K.

K.

Ik zeg dit is discriminatie. Omdat er een paar scholieren wel is wat meepikken, jatten alle scholieren als raven dus doen we maar een verbod op de supermarkten.

14 jaar geleden

S.

S.

bij ons kan je wel gewoon de winkel in (nog wel). maar als er veel scholieren zijn de gaan jatten dan kan dat niet meer, dus ze verpesten het voor de anderen.

14 jaar geleden

A.

A.

Ik jat altijd iets, vooral in de pauze bij de appie...

14 jaar geleden

S.

S.

Jezus, lekker laf en achterlijk.
Moet er niet aan denken om nooit meer even in een tusenuur wat bij de AH te kunnen halen. Gewoon beter controleren!

14 jaar geleden

B.

B.

Tuurlijk, ik jat voortdurend. Binnenkort een pc uit het bejaardentehuis.

14 jaar geleden

H.

H.

bert wat zit je noui stoer te doen

14 jaar geleden

C.

C.

jongens, waar slaat dit op?
ik heb hier ook een winkelcentrum en daar hadden we ook eerst een verbod op maar als je de mensen die stelen nou gewooon aangeeft en die een verbod geeft.. ik zit er egt niet meer op te wachten dat ik in de pauze niet weg mag....

14 jaar geleden

R.

R.

Bij ons in de buurt kun je zelfs gefouilleerd worden bij de AH. En anders word je de winkel geweigert, maar mag dit eigenlijk wel?

13 jaar geleden

U.

U.

Shittt , de gaard ??!
Daar ben ik normaal elke pauze te vinden...

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.