School Media Awards: geef je op!

School Media Awards: geef je op!

Door Chris

De School Media Awards staan weer voor de deur: de prijzen voor de beste schoolkranten. Ziet die van jullie eruit alsof-'ie zo in de kiosk zou kunnen liggen, of zouden jullie artikelen niet misstaan in Volkskrant of NRC? Geef je dan snel op! Je strijdt vervolgens met je schoolkrantredactie om de titel 'Beste Schoolkrant van Nederland'.

Bovendien zijn er nog heel veel andere prijzen te vergeven. Zo zijn er ook awards voor de vormgeving, columns, online uitingen en interviews. Op vrijdag 17 april wordt bekendgemaakt wie er met de felbegeerde awards vandoor gaan!

Meedingen? Stuur dan voor maandag 23 maart minimaal zes exemplaren van jullie mooiste schoolkrant van het schooljaar 2014-2015 op naar de School Media Awards. Gewoon per ouderwetse post. Enne, als je in aanmerking wil komen voor 'n specifieke categorie, kun je dat ook aangeven.

Net als vorig jaar wordt een award in de categorie 'Beste Online Uiting' uitgereikt. Stuur de link van jullie website, Facebook-pagina, app (etc.) naar info@schoolmediaawards.nl. Je kunt ook jullie digitale schoolkrant op deze manier insturen.

Gastpublicatie op Scholieren.com

De schoolkranten worden bekeken en beoordeeld door 'n professionele vakjury van journalisten, fotografen en ontwerpers. Winnaars gaan niet alleen met een mooie beker naar huis, maar maken ook nog eens kans op een gastpublicatie op Scholieren.com. En wie weet verover je daardoor wel een plekje in onze redactie, zoals een paar jaar geleden met schoolkrant-hoofdredacteur Joca gebeurde. Scholieren.com houdt namelijk altijd oren en ogen open voor nieuw talent.

Gepubliceerd op 4 maart 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.