Horrible Bosses: wat flauw

Horrible Bosses: wat flauw

Door Lotte

Hebben jullie Horrible Bosses 1 gezien? Ik niet, en geen idéé waar het over ging. Iets met stomme bazen? Om toch een idee te krijgen keek ik de trailer, en dit was het eind-suggestiescherm. Nou ja. Dan weet je al wel wat voor vlees je in de kuip hebt. Op naar Horrible Bosses 2

Guttegut, wat zijn er tegenwoordig toch veel films in de bioscoop! Gelukkig is Lotte er om je de helpende hand te bieden: elke maand kiest ze er twee uit om te checken of het je zuurverdiende geld waard is. Deze week: Amerikaanse komedie Horrible Bosses 2

Shower Buddy
Er zijn dus drie vrienden: Nick de bolleboos, Kurt de wannabe-ladykiller, en Dale de überdombo. Alle drie hebben ze het niet zo op hun ex-bazen. Vandaar dat ze een product hebben ontwikkeld om de markt op te slingeren en zo eigen baas te worden: de Shower BuddyEén of andere Wehkamp-achtige postordermagnaat bestelt 10.000 stuks. MAAR. De postordermagnaat blijkt kwaadaardig en cancelt de order. Zitten ze met hun 10.000 prullen en een mega-schuld. 

Wat te doen, de man vermoorden? Nee, beter idee: ze kidnappen zijn zoon. Dat gaat echter niet volgens plan: die zoon blijkt flink manipulatief, dingen gaan fout. En da's het verhaal. Denk ik. Ik was namelijk vanaf seconde één al afgeleid door de extréém flauwe grapjes. 

Hilarische woordgrapjes
Dit is wat er gebeurde na seconde één: de jongens zijn te gast in een ontbijt-talkshow waar ze hun Shower Buddy mogen presenteren. Dat doen ze in een half-doorschijnende douchecel, maar er gaat wat fout met de watertoevoer, en als Dale Kurt gaat helpen om water te krijgen lijkt het (door het zien van hun schaduwen) net alsof ze ehm- baby's maken. Ha! Ha! En dan is er ook nog wat fout met de afvoerpijp en lijkt het alsof ze andersom baby's maken! Ha! Kanechnie! Wát een originele grappige grap, lol, rofl, heeft iemand tissues?

De eerste scène zet dus al de toon voor de rest van de film. Verder: Jennifer Aniston speelt een nymfomane tandarts (en zegt lekker vieze dingen, hihi haha!), tijdens het sollicitatie-gesprek voor de Shower Buddy-fabriek huurt Kurt alleen maar vrouwen met 'n flink decolleté in (superstom, haha!) en er zijn hilarische woordgrapjes (hoho, altijd leuk).
 
Geen extreme ramp
Maar toch, om de film als een regelrechte ramp af te doen, is ook weer niet terecht. De jongens hebben echt wel een toffe chemie en vandaar dat ik bij sommige gesprekken toch wel een soort gniffel deed. En onthoud: ik ben een meisje van achttien. Ben jij een jongen van, pak 'm beet, dertien (of in het bezit van zo'n prepuberale soort humor), dan vind je 'm vast fantastisch. 

Is het je pesos waard? Hm. Als dit niet echt super je ding is, moet je 'm absoluut overslaan. Zelfs als je Horrible Bosses 1 te gek vond. Want een sequel is vaak als het terugzien van oude vrienden: vroeger was het nét wat leuker.

Gepubliceerd op 10 december 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Y.

Y.

Ja...Ehm....Het is gwn een superleuke film, het zelfde portie humor als Let's Be Cops. Gewoon een aanradertje, zeker voor de jongens onder ons ;)

9 jaar geleden

Lotte

Lotte

Da's wat ik zei, toch? Wellicht best grappig als je een jongen bent.

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.