Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Trend: iedereen aan de dubsmash

Trend: iedereen aan de dubsmash

Als je iemand op straat ziet lopen die gekke bekken trekt naar zijn telefoonscherm en lijkt te praten zonder geluid, wees dan gerust. Hij dubsmasht. Het is een epidemie. En als je nog niet besmet was, dan ben je dat wel na het lezen van dit blog.

Met de app Dubsmash kun je video-selfies maken waarin je audiofragmenten playbackt. Het leuke eraan is dat het zo simpel is: je downloadt de app, kiest één van de 82.397 leuke sounds uit, beluistert het één keer, neemt jezelf playbackend op en tadaaa... Je bent aan het dubsmash'en! En die video slinger je natuurlijk direct op Facebook, zodat de hele wereld kan zien hoe jij 'Who let the dogs out {woof, woof, woof, woof}' dubsmasht.

Celebrities 

Ook BN'ers zijn inmiddels besmet, het hele land is dol op Dubsmash. Carice van Houten, Britt Dekker, Marco Borsato en Nicolette van Dam maakten ook al zo'n kek filmpje. Maar de leukste dubsmashes zijn natuurlijk de filmpjes die je alleen naar je beste vrienden doorstuurt. Die je maakt in je pyjama, waarop je ik-weet-niet-hoe-maar heel erg gek en awkward doet. En die je misschien liever niet op Facebook zet.

Aarzel niet te lang en download de app gewoon (als je dat nog niet gedaan hebt.) Wees niet bang om verslaafd te raken. Dubsmash is een verslaving waard! Ik kick voorlopig nog niet af.

Download de app voor:
iOS of Android

Gepubliceerd op 3 december 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

Leuke recensie! Worden we blij van.
Ik heb een heel praktische app voor scholieren ontdekt: livebinders ! Iets om te bespreken?

9 jaar geleden

Lisette

Lisette

Thanks! Livebinders, noooit van gehoord. Wat is het, wat is het?

9 jaar geleden

V.

V.

Leuk blog en geweldig filmpje Lisette!

9 jaar geleden

Lisette

Lisette

Hahaha aah dankje!

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.