WIN! Slechte lachfilms

WIN! Slechte lachfilms

Als je de hele week bezig bent geweest met sommen oplossen, uittreksels van oorlogen maken en woordjes stampen heb je het wel verdiend om een simpele komedie te kijken. Tijd voor een fijne filmactie.

Even bijkomen van al het harde werken doe je natuurlijk met de meest domme filmpjes die je maar kunt vinden online. Katten, klunzige kinderen of dus Jim Carrey. Dat komt goed uit want hij zit in de film Dumb & Dumber To waarvoor je kaartjes kunt winnen op Scholieren.com.

Vul het formulier hieronder in en doe mee met onze prijsvraag. Niet alleen maak je kans op vrijkaartjes, je krijgt ook nog eens een goodiebag met daarin o.a. twee DVD's. Een avondje chillen in de bioscoop met je beste vriend(in) én je hebt ook nog eens thuis plezier van slechte komedies.

Gepubliceerd op 10 november 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.