Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Liefde: Evelien

Liefde: Evelien

Evelien is smoorverliefd op haar allereerste vriendje, die haar steeds weer verrast door knettergekke dates te plannen. Midgetgolfen, Aziatische gerechten maken en overnachten in een hutje in de tuin; niets is te gek. Dit is hun lovestory.


Een nieuwe rubriek: Liefde. Lisette en Nienke interviewen jongeren over hun liefdesleven en alles wat daarbij komt kijken. Seksualiteit, Tinder, daten en flirten; alles komt aan bod. Deze keer: Evelien.

"Het feestje van het buurmeisje van mijn beste vriendin. Daar begon het," vertelt Evelien. "Mijn vriendin is bevriend met haar buurmeisje, dus werd ze voor haar verjaardagsfeest uitgenodigd. Omdat ze daar niemand kent, mocht ze iemand meenemen. En daar zaten we dan, met z'n tweeën op een feestje waar ik niemand kende. Maar ik leerde wel iemand kennen... Iemand speciaals."

Kakkers en midgetgolfen

"Het eerste waar hij naar vroeg was mijn opleiding. Achteraf vertelde hij dat hij me knap vond en zich afvroeg of ik ook slim was. We kletsten en hij gaf me zijn nummer. Ik twijfelde of ik hem een berichtje moest sturen, totdat mijn beste vriendin zei dat hij superleuk was."

Op het feestje hadden ze het over kakkers en midgetgolfen gehad, vandaar dat hij vroeg: "zullen we gaan midgetgolfen? Of zullen we gewoon een terrasje pakken?" Natuurlijk koos Evelien voor de eerste optie.

Eerste kus

En daar stond ze dan weer. Niet op een feestje met haar beste vriendin, maar op een willekeurig midgetgolfbaantje, met een leuke jongen. Voor een kinderprijsje, tussen de kinderen in.

"We hadden een weddenschap," vertelt Evelien verder. "De winnaar mocht een opdracht verzinnen voor de verliezer.  Hij won. En toen ik hem naar de opdracht vroeg antwoordde hij: "dan moet jij straks maar je ogen dicht doen." Drie keer raden wat er toen gebeurde..

Knettergekke dates

Vele dates volgden. Ze gingen vooral veel aan de slag in de keuken: zo maakten de twee lovebirds pasta pesto, sushi, tonijnsalade en Aziatische gerechten. Ook hebben ze Monopoly gespeeld, heeft hij haar opgemaakt, en hebben ze bij hem in de tuin in een hutje overnacht. Terwijl het keihard onweerde keken zij naar schattige kattenfilmpjes. 

Uiteindelijk moest de romantische vraag dan ook in de keuken gesteld worden. Evelien: "We hadden nog geen relatie, totdat hij me vroeg om uit eten te gaan bij de Mexicaan. Ik vermoedde nog niks, maar voelde het aankomen toen hij ineens opsomde wat hij allemaal leuk aan me vindt en vertelde dat hij alles meer waardeert als we samen zijn. Hij vroeg me heel liefjes of ik zijn meisje wilde zijn. Natuurlijk zei ik 'ja'!"

Onverwachte relatie

Intussen zijn Evelien en haar vriend anderhalve maand samen. Ze is nog steeds stapelverliefd: "Hij doet moeite voor onze relatie, heeft respect voor alles. Hij is groot en sterk, maar houdt ook van katjes. Het leukste is nog wel dat ik hem bij toeval heb leren kennen. De beste relaties zijn juist de relaties die het meest onverwacht ontstaan." 

Gepubliceerd op 22 oktober 2014

REACTIES

Lotte

Lotte

LIEF! Heerlijk blog.

9 jaar geleden

M.

M.

aaaaaaaaaah... Dat is echt zoooo lief.

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.