Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De beste 1 aprilgrappen van 2014

De beste 1 aprilgrappen van 2014

Door Joca

Meel in de haardroger, zout in het suikervaatje, gisteren was het weer 1 april. Voor sommigen een rampdag, voor anderen een perfect excuus om iedereen in het ootje te nemen. Maar wat waren nou de beste grappen? Scholieren.com zet ze op een rijtje.

Uitgelekte examens

Vorig jaar werd de nachtmerrie van elke examenkandidaat waarheid: de examens waren gestolen en uitgelekt. Het College voor Examens beloofde dat dit nooit meer zou gebeuren. Mooie belofte, maar een paar dagen geleden dook opeens de site Examensuitgelekt.com op. Zou het dan toch? Veel scholieren vreesden het ergste, zoals onze blogger Tim. Het bleek uiteindelijk een grap van een site met uittreksels van de examenstof.

Sportauto's voor de politie

Politiewagens zien er vaak niet zo indrukwekkend uit. Het is net de auto van je opa en oma, alleen met wat stickers. De Italiaanse agenten lachen ons uit, want zij rijden in Lamborghinis. Daar zou volgens autofabrikant Alfa Romeo nu verandering in komen. Ze zouden 10 sportauto's leveren als dienstwagen voor de politie. Helaas voor de politieagenten; ook dit was een grap. 

Likken aan kranten

De Belgische editie van Metro presenteerde iets nieuws: een ijsadvertentie waaraan je kon likken om de smaakjes te proeven. Vele Belgen lebberden aan hun krant, maar ze proefden natuurlijk niks. Het leverde wel hilarische foto's op Twitter op. 

Huilende kleuters

Ook op scholen werden er veel grappen uitgehaald. Zo was er een school waarbij zogenaamd een hoofdluisuitbraak was en iedereen met haarnetjes moest lopen. Op meerdere scholen liepen de leerlingen om half 12 opeens de klas uit. En ook al was het 1 april, het opgegeven huiswerk was geen grap.

Gratis iPad

Bij een basischool in Heerhugowaard zorgde een beetje gemene grap voor chaos. Een juf had haar kleuterklas wijsgemaakt dat ze allemaal een gratis iPad zouden krijgen. Toen ze in de Apple-tasjes mochten kijken, bleek er een pet in te zitten met een sticker: Aai-pet. De kleuters barstten in huilen uit en de ouders waren woest. Ze vinden dat de school "morele grenzen heeft overschreden." Tja, dit geintje was dus niet zo geslaagd.

Glitters en regenbogen

Laten we vooral onze eigen 1-aprilgrap niet vergeten! Uit onderzoek zou blijken dat afgeleide scholieren veel betere cijfers halen. Daarom stopten we de website vol met regenbogen, glitters en eenhoorns. Het leverde wat opschudding op bij onze forummers, maar veel mensen vonden het ook wel leuk. Daarom kun je nu op het forum kiezen voor een speciale layout met glitters en regenbogen.

Heb jij ook een goeie grap uitgehaald? Of ben je juist verschrikkelijk in de zeik genomen? Deel je ervaringen hieronder in de reacties!

Gepubliceerd op 2 april 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

H.

H.

waar kan ik op dat forum die achtergrond vinden ?????

10 jaar geleden

Joca

Joca

Inloggen op het forum, dan gebruikersinstellingen -> onder het kopjes instellingen & opties het linkje opties wijzigen -> naar beneden scrollen naar overige opties -> Forumlay-out en daar in het menuutje kiezen voor Scholieren.com 1 april.

10 jaar geleden

A.

A.

Wat een rare vraag!! ;)

9 jaar geleden

A.

A.

lol

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.