1500 euro voor goeie profielwerkstukken

1500 euro voor goeie profielwerkstukken

Door Merel

Heb jij het hele jaar geploeterd en uiteindelijk met bloed, zweet en tranen een prachtig profielwerkstuk uit je computer gespuwd? En vind je dat jouw meesterwerk wel wat extra aandacht verdient? Geef je dan op voor de KNAW Onderwijsprijs.

De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen looft elk jaar prijzen uit voor de drie beste vwo-profielwerkstukken in elk profiel. In totaal komen er dus twaalf winnaars uit de bus, die ieder een studiebeurs van 1500 euro ontvangen. Goed voor het grootste deel van je eerste jaar collegegeld!

Begeleider

Daarnaast looft de KNAW ook prijzen uit voor de beste begeleiders en scholen. Als je je opgeeft, moet je ook een brief schrijven waarin je vertelt waarom je begeleider zo awesome is. De docent in kwestie maakt dan kans op een cultureel reisje. Bovendien krijgen de scholen van de winnaars een officiele KNAW plaquette. 

Je kunt nog meedoen tot 14 maart, waarna je inzending beoordeeld zal worden door een hele hoop knappe koppen. Alle criteria en voorwaarden vind je hier. Wie weet wordt jouw profielwerkstuk uiteindelijk nog meer waard dan je dacht!

Gepubliceerd op 28 februari 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

Hoe vind ik eigenlijk een goed onderwerp voor mijn profielwerkstuk?

10 jaar geleden

H.

H.

http://www.scholieren.com/blog/2027/zo-kies-je-t-allerbeste-pws-onderwerp

10 jaar geleden

Y.

Y.

Jammer dat je dit zelf niet kan/mag doen en dat jouw school beslist of deze mee doet en zo ja, welke profielwerkstukken worden ingezonden. Mijn school heeft het jammer genoeg niet zo met de extraatjes en buitenschoolse activiteiten...

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.