Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Kunstbende zoekt weer creatief talent

Kunstbende zoekt weer creatief talent

Door Merel

In maart en april vinden voor de 24e keer de voorrondes voor Kunstbende plaats. Heb jij er altijd al van gedroomd om je creatieve uitbarstingen een podium te geven? Dan is dit een kans die je niet mag missen. 

Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor jongeren (13-18 jaar) die zelf kunst maken. Voor iedere creatieveling is er wel een categorie: dans, DJ, expo, fashion, film & animatie, muziek, taal, en theater & performance. Je mag in meerdere categorieën meedoen, maar wel maar met één inzending per categorie. Bovendien moet alles helemaal zelf geschreven/gemaakt zijn.

Wordt vervolgd

Het thema van de wedstrijd is dit jaar 'wordt vervolgd...' Je krijgt extra punten als je performance/kunstwerk daarmee te maken heeft. 

Nadat er in elke provincie voorrondes zijn gehouden, is er op 3 mei een landelijke finale in de Melkweg. De kans om daar te shinen is natuurlijk al supervet, maar Kunstbende kan je nog veel verder op weg helpen. Winnaars krijgen dingen als workshops, fotoshoots, studiotijd en publicaties aangeboden. Om over de vrijkaarten, tijdschriftabonnementen en kledingsets nog maar te zwijgen.

Scholieren.com

Bij Scholieren.com is Kunstbende niet onbekend: onze oud-blogger Luuk werd ooit tweede in de landelijke finale van de categorie Taal. Ook interviewden we de winnaars van Film & Animatie, Taal en Expo in 2012. Genoeg om inspiratie mee op te doen dus!

Voor de voorrondes dien je je aan te melden. De data daarvan verschillen een beetje per provincie, maar de meeste zijn al in maart, dus aarzel niet te lang... Check hier wanneer de dichtstbijzijnde is, en go for it!

Gepubliceerd op 7 februari 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.