Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.
Ben jij wel eens (online) opgelicht? Of ben jij altijd goed weggekomen? Vertel het ons in deze vragenlijst en maak kans op een Bol.com-bon van 15 euro. Handig voor je sint- en kerstinkopen!

De Ibn Ghaldoun-soap in twee minuten

De maand mei stond op Scholieren.com in het teken van de examens. Twee weken lang deden we, in samenwerking met NU.nl en SLAM!FM, verslag van de examens.

Na twee lange weken - voor ons én examenkandidaten - kwam het einde in zicht. Maar toen verscheen op de voorlaatste examendag het vwo-examen Frans op ons forum.

Nederlandse scholieren werden gek van de stress. Door de onduidelijkheid. Doordat ze hun langverwachte vakantie af moesten zeggen. Blogger Joca weigerde, ondanks dat-'ie de volgende dag ineens examen moest doen, het etentje met zijn klas te verzetten. Intussen draaide de redactie overuren en gingen de bezoekersaantallen sky highDe Ibn Ghaldoun-affaire mag dan ook niet ontbreken op ons Jaaroverzicht.

De bovenstaande video vat de complete soap samen. Van het eerste lek tot de laatste cliffhanger. En na een korte winterstop zijn we volgend jaar weer bij je terug met vers nieuws over de examenfraude: eind januari gaat het proces weer verder, als 11 verdachten voor de rechter moeten verschijnen.

Welke blogs moet je zeker nog eens (her)lezen? Welke films mag je niet gemist hebben in 2013? Wat zijn de tien beste boeken van het jaar? Dit en nog véél meer lees je in ons Grote Scholieren.com Jaaroverzicht.
- Best gelezen blogs van 2013
- Onze wensen voor 2014
- Film: de tops en flops van 2013
- Dit zijn de beste boeken van het jaar
- Blogs met meeste reacties
- Het beste en het slechtste jaar ooit
- Hoe presteerde onze glazen bol?

voeg reactie toe

9960