Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom? Vertel het in ons jaarlijkse Schoolspullenonderzoek. Meedoen duurt 10 minuutjes en je maakt kans op een Bol.com van 25 euro.

De Ibn Ghaldoun-soap in twee minuten

De maand mei stond op Scholieren.com in het teken van de examens. Twee weken lang deden we, in samenwerking met NU.nl en SLAM!FM, verslag van de examens.

Na twee lange weken - voor ons én examenkandidaten - kwam het einde in zicht. Maar toen verscheen op de voorlaatste examendag het vwo-examen Frans op ons forum.

Nederlandse scholieren werden gek van de stress. Door de onduidelijkheid. Doordat ze hun langverwachte vakantie af moesten zeggen. Blogger Joca weigerde, ondanks dat-'ie de volgende dag ineens examen moest doen, het etentje met zijn klas te verzetten. Intussen draaide de redactie overuren en gingen de bezoekersaantallen sky highDe Ibn Ghaldoun-affaire mag dan ook niet ontbreken op ons Jaaroverzicht.

De bovenstaande video vat de complete soap samen. Van het eerste lek tot de laatste cliffhanger. En na een korte winterstop zijn we volgend jaar weer bij je terug met vers nieuws over de examenfraude: eind januari gaat het proces weer verder, als 11 verdachten voor de rechter moeten verschijnen.

Welke blogs moet je zeker nog eens (her)lezen? Welke films mag je niet gemist hebben in 2013? Wat zijn de tien beste boeken van het jaar? Dit en nog véél meer lees je in ons Grote Scholieren.com Jaaroverzicht.
- Best gelezen blogs van 2013
- Onze wensen voor 2014
- Film: de tops en flops van 2013
- Dit zijn de beste boeken van het jaar
- Blogs met meeste reacties
- Het beste en het slechtste jaar ooit
- Hoe presteerde onze glazen bol?

voeg reactie toe

9422