Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Al meer dan 1000 leraren-bedankjes

Al meer dan 1000 leraren-bedankjes

Door Chris

Op 7 oktober is het de Dag van de Leraar, een mooie dag om leraren eens in het zonnetje te zetten! Wie zijn docent wil bedanken kan sinds deze week terecht op de website Bedankjeleraar.nl. In een paar dagen tijd zijn er al meer dan 1000 bedankjes achtergelaten.

Zo schrijft ene Stefan op de site:
"Beste meester niels van basisschool in hilversum, bedankt voor DE fijne jaren in groep 5/6 en het feit dat u mij gestimuleerd heeft om mijn droom om banketbakker te worden na te jagen!"

En Job Smits bedankt zijn grappige docent:
"Beste Meester harry van St.bernadette in Zuidermeer, bedankt voor Al uw goede lessen en u grappigheid u bent de leukste meester van de wereld."

#bedankjeleraar

Iedereen met een toffe docent kan een bedankje plaatsen op de website. Deze kunnen dan weer gedeeld worden via Facebook of Twitter. Wie op Twitter de hashtag #bedankjeleraar gebruikt, komt automatisch met zijn tweet op de website te staan. Wie zijn bedankje nóg persoonlijker wil maken kan ook een foto of filmpje uploaden.

De website is opgezet door onder andere het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en staat in het teken van De Internationale Dag van de Leraar. Officieel wordt die dag jaarlijks op 5 oktober gevierd, maar omdat dat op een zaterdag valt, is dit jaar 7 oktober uitgeroepen tot Dag van de Leraar.

Welke leraar bedank jij dit jaar?

Gepubliceerd op 3 oktober 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

D.

D.

volgens mij is de dag van de leraar op 5 oktober...

10 jaar geleden

Chris

Chris

Waarschijnlijk ben je niet tot de laatste alinea gekomen :-) Daar staat te lezen: "Officieel wordt die dag jaarlijks op 5 oktober gevierd, maar omdat dat op een zaterdag valt, is dit jaar 7 oktober uitgeroepen tot Dag van de Leraar."

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.