PVV'er Brinkman komt chatten

PVV'er Brinkman komt chatten

Door Simon

Hij staat 11e op de kieslijst van Geert Wilders' controversiële partij de PVV, maar nu zorgt Hero Brinkman ook binnen zijn eigen partij voor de nodige controverse. Hero wil democratisering in de partij waar Wilders de baas is over alles en Hero wil daarom zo snel mogelijk een jongerenpartij oprichten. En nu komt Hero chatten op Scholieren.com. Wat wil de PVV met het onderwijs? Is Geert een leuke collega? Wakkert de PVV racisme of angst aan? Hoe kan ik lid worden van de jongerenpartij?
Stel je vragen in onze chatbox aanstaande donderdag 3 juni, tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Je kan je ook aanmelden voor onze herinneringsmail.

Gepubliceerd op 28 mei 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

H.

H.

jo

13 jaar geleden

F.

F.

Hoi, ik vin de pvv stom
Is jou naam een soort van superman naam?
Geen groetjes flup

13 jaar geleden

P.

P.

Hoi kerel,
hoe gaat ie kerel???
jullie gaan verliezen, weet je dat1!

13 jaar geleden

L.

L.

Wel erg opvallend, dat onze 0.0% alcohol Hero Brinkman opeens zoveel in de publiciteit treedt....wilt hij democratisering of gewoon de plek van Wilders overnemen?..tja

13 jaar geleden

D.

D.

wat wilt hij hier eigenlijk mee bereiken.
Het zijn allemaal praatjes, waar zeker niets aan gedaan zal worden. Nederland is nou eenmaal een multiculturele samenleving

13 jaar geleden

P.

P.

Poep man.
Wat doet die PVV gozer hier XD
Hij bereikt hier helemaal niets mee, hij wordt alleen maar getrolld straks.
Lekker chatten met mensen die je uitschelden, Hero! :D

Wie heet er dan ook Hero.

13 jaar geleden

V.

V.

pvv is egt top! kom op wilders je kan het

13 jaar geleden

M.

M.

Altijd staat er wel weer een agentje met een lazergun, maar als er dan bij je word ingebroken duurt het anderhalf uur voordat de politie arriveert.
Als je in dit land een inbreker een klap verkoopt ben jij de dief en worden alle rollen omgedraaid. Dan gaat de inbreker niet de bak in maar het slachtoffer.
Wegen worden verpest met belachelijke snelheden en verkeersregels. Er word steeds meer belasting geheven op auto's, want deze zijn "milieu onvriendelijk". (Over de vliegtuigen naar Torremolinos wordt niet gesproken.)
Met andere woorden; hoe maak je een hond vals?
Belastingen die nergens over gaan. (Je zult maar boven de Balkenende norm verdienen.. "Dief die je bent")

-Sarcasme:- Waarom hebben mensen toch zo'n hekel aan de overheid?

13 jaar geleden

A.

A.

weetje ik loop al heel lang met deze vraag rond.
de pvv staat toch voor vrijheid laat de mensen dan ook in hun waarden als iemand een hoofddoek draagt dat moet je gewoon respect voor hebben en de pvv wilt dat afschaffen nou dat is geen vrijheid.
en je mag zegen wat je wilt maar heb respect voor iedereen voor ieder geloof en ras.
we leven in 2010 met heel veel natinoliteiten dat is zo mooi aan nederland

13 jaar geleden

R.

R.

lol pvv aan de macht!

13 jaar geleden

N.

N.

we kunnen zeggen wat we willen, maar ook in het partijprogramma van de PVV staan genoeg goede dingen. Zo wil Wilders de straffen verhogen, en buitenlanders moeten na 3 strafbare feiten terug naar eigen land. We gaan dit land niet laten verpesten door slecht blauw op straat, en daar komt de PVV wel goed voor op. PVV is een goede partij, als het zich alleen niet zoveel zou richten op discriminatie.
Ik stem geen PVV, maar VVD of GroenLinks.

Kus

13 jaar geleden

M.

M.

Leuk, ben benieuwd wat er voor discusies gevoerd gaan worden. Hopelijk kan hij de gewoonlijke misverstanden voer de PVV de nek omdraaien en laten zien dat de PVV meer wil dan het aanpakken van vervelende Marokkanen.

13 jaar geleden

I.

I.

Pfft... ben uit de chat gestapt. Ik erger me mateloos aan hem.

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.