Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Maria Mosterd slaat terug

Maria Mosterd slaat terug

Door Simon

Er komt een boek uit van misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink, Echte Mannen Eten Wel Kaas, waarin wordt beweerd dat het boek van Maria Mosterd vol leugens staat. Maria reageert met bovenstaand filmpje op YouTube. Ze is 'blij' met het boek, "omdat dit bewijst dat een pooier een misdaadjournalist kan manipuleren." Dit belooft een pittige publieke strijd tussen Maria en de misdaadjournalist de aankomende tijd. We gaan het zeker volgen bij Scholieren.com.
Update: Maria heeft de video van youtube vewijderd. Op haar site heeft ze niet aangegeven waarom.

Gepubliceerd op 5 mei 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

..

..

WAAROM WORD MIJN BERICHT NIET GEPLAATST!

13 jaar geleden

B.

B.

Ongelooflijk dat ze er werkelijk ALLES aan doet, om haar verzinsel alsnog geloofwaardig over te laten komen. De feiten liggen op tafel. Zo simpel is het. En dan nog zeggen: " Ik denk dat hij zo geld over mijn rug wil verdienen"

Ik denk dat jij geld over de rug van meer dan een kwart miljoen mensen hebt verdiend.

13 jaar geleden

O.

O.

jaa wat is Ansou Keita zijn hyves?

13 jaar geleden

O.

O.

wat is manou's hyves?

13 jaar geleden

V.

V.

Trouwens op de foto op zijn hyves is manou niet 18 maar 25 en hij kan geen zoon van 20 jaar hebben. Kom

13 jaar geleden

V.

V.

Maria is gewoon een leugenaar. het is heel simpel om de schuld te geven aan iemand voor zijn fouten. En persoon creëren en alle dingen op zijn naam zetten. Er zijn heel veel loverboys, mijn zusje was zelf in de handen van een loverboy maar zo werkt het niet in hun wereld net als hoe Maria ze beschrijf. Geloof maar,het verhaal van een 12 jaar meisje die 4 jaar in de handen is van een loverboy was is heel makkelijk te verkopen. Mensen houden van zielig verhalen. ik ben blanke maar in haar boek zie ik allen de strijd tussen blanke en Allochtonen.Maria komt belachelijk uit in die film op youtube.Zelf mijn zusje van 13 zou beter doen. Wat wil ze met die film bereiken. een tegen reactie op uitkom van de boek van H.J.korterink. ik zou een persconferentie doen in plast in kinderachtig film te maken.Voor mij het is gewoon de teken van dat Maria en haar moeder bang zijn. hoeveel van die loverboys zitten nu vast in Nederland? Veel waarom die Manou niet. Als het verhaal van Maria geloofwaardig was dan had de politie genoeg bewijzen om die Manou aan te houden en zou die al lang in de gevangenis zijn. 2jaar zijn voorbij en Manou loopt nog steeds vrij.Is Manou een een crimineel zo als Maria het zegt of is Maria gewoon een leugenaar??? We zullen zien .

13 jaar geleden

C.

C.

Op 10 jaar ervaring met loverboyproblematiek. Het is goed dat er veel aandacht wordt besteeds aan het onderwerp, maar het is alleen heel jammer dat meisjes zoals Maria ontmaskert worden als leugenaars dit weer gevolgen heeft voor 'echte' slachtoffers van pooiers die dan ook niet geloofd worden. Meisjes die wel aangifte doen en dingen vertellen die gecheckt kunnen worden.

13 jaar geleden

M.

M.

Waarom zou ze dat gelogen hebben? Ik kan me niet voorstellen dat je zoiets verzint en er dan een boek over gaat schrijven.
Waarop baseer je jouw mening?

13 jaar geleden

C.

C.

Eindelijk valt ze door de mand en probeert nu haar leugenboek te redden. Wat ze verteld op het filmpje zijn niet haar eigen woorden maar heel goed gekozen en bedacht door haar advocaat en uitgever. Ze blijft dus maar doorliegen. Boontje komt om zijn loontje. Haar volgende boek ...."Ik was de leugenaar van de poppenkraam" Want niet alleen Maria maar ook haar moeder doet er ook lekker aan mee. Deze week valt het doek voor haar. Let op de TV.

13 jaar geleden

K.

K.

"Slechte journalisten slikken zoete koek". Creatief bedacht. Maar vast niet haar idee. <BR><BR>Als je trouwens naar Ansou's foto's op Hyves kijkt, ziet hij er niet uit als 18, maar geloof ik ook absoluut niet dat hij een zoon van 20 heeft. Ben benieuwd hoe Maria Mosterd daar dan bij is gekomen.

13 jaar geleden

N.

N.

Tja, aan de ene kant; waarom zou ze een boek publiceren over zoiets als ze het volledig uit haar duim gezogen heeft & zulke filmpjes op youtube plaatsen? Aan de andere kant, als die journalisten nou echt gedegen onderzoek gedaan hebben? Ik weet ook niet echt meer wat ik ervan moet denken. Misschien was een deel waar en heeft ze de rest 'aangepast'?

13 jaar geleden

L.

L.

Volgens dat geval komt dr zelfs een film *kots kots*
Dat mens moet zo ophouden mensen zwart maken en zo'n belachelijk filmpje plaatsen alleen om dr hagje nog te redden, nou meid je bent gesnapt door iedereen en je bent echt echt echt zielig!!!

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.