Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Docententype: de relatiegek

Docententype: de relatiegek

Door Nora

"Hé meisje, wat heb je een leuk rokje aan, zeg. Met die glittertjes. Draai eens een rondje? Helemaal fabulous. Ik begrijp wel dat de mannen aan je voeten liggen. Nee, niet? Oh, als ik jouw leeftijd had, was ik écht voor je gevallen."

Nieuwe rubriek: docententypes. Vorig jaar kropen onze redacteuren nog in 't hoofd van verschillende scholierentypes, nu zijn de leraren aan de beurt! Om de week schrijven Grieke en Joca over 'n bepaald type docent.

Heb je echt nog geen vriendje? Dat is echt apart, hoor. Je ziet er zo leuk uit! En je haalt ook nog eens goede cijfers. Mannen zijn gewoon blind, dat weet ik zeker. 

Wat is er? Een vraag? Momentje, ik kom zo bij je. Weet je, toen ik julie leeftijd was, had ik voor het eerst een écht vriendinnetje. Daarna heb ik er wel meer gehad hoor, ik was best wel 'in trek' zeg maar. Ik was altijd heel attent: ik nam ze mee uit eten en kocht wel eens een cadeautje, zomaar. Je moet iemand gewoon het gevoel geven dat hij of zij bijzonder is. Dat werkt echt het beste, geloof mij maar. 

Kijk maar naar David en Marieke uit V5, dat weten jullie vast allemaal al? Ik moet ze gelijk geven. David schijnt alleen maar oog te hebben voor voetbal en andere meisjes. Dat kan ik niet bevestigen, maar ik zag hem laatst wel met een meisje uit H4 lopen. Wat zegt je? Heeft Marieke nu iets met Jochem? - Nee joh, dat was maar een gerucht! Daar prik ik zo doorheen hoor, Marieke en Jochem passen gewoon niet bij elkaar, weet je wel.

Ik heb gehoord dat de teamleider een nieuwe vriendin heeft. Echt. Een blonde met een eendebek. Oh, dat is misschien niet zo netjes om te zeggen. Met hele volle lippen. Volgens mij hebben ze elkaar leren kennen via een datingsite. Ooit gedacht dat de teamleider op een datingsite zou zitten? Maar ik dacht, zo'n slimme man zoekt vast wel naar iemand met inhoud. Kennelijk niet. Nee, dat kan ik niet weten, maar als je je haar pornoblond blondeert, ben je meestal niet zo snugger toch? Ik heb ervaring met dat soort types, ze zijn nergens goed voor.

Ja ja, ik zei toch, ik beantwoord zo vragen. Even geduld hebben, ga maar opdrachten maken of zo. Opdrachten al af? Kijk ze na. Ik kan er weinig aan doen dat ik geen antwoordenbladen heb. Nou, eigenlijk wel, maar ik heb óók nog een leven hoor.

En jullie wisten ook al vast wel dat het uit is tussen meneer Maas en mevrouw Brouwer? Nee? Oh. Dan weet je het bij deze. Echt zonde hoor, ze pasten zo leuk bij elkaar. Allebei lieve personen. Een collega van me roept dat mevrouw van Linden ertussen is gekomen, maar dat kan ik me niet voorstellen. Mevrouw van Linden is wel een flirt hoor. Ze papte laatst ook met mij aan, maar ik trap daar niet in. Ik val op vrouwen met wat meer klasse. Mijn allereerste vriendinnetje bijvoorbeeld, dat was het mooiste meisje van het vwo. Ja, ik heb heel wat jaloerse blikken gekregen hoor. 

Oh, eh, hallo meneer de teamleider! Hoe is het met uw nieuwe vriendin? Wat een leuke meid ze-

Uh, ja, natuurlijk loop ik even mee. - Mensen, nu ophouden met dat eeuwige geklets over vriendjes en vriendinnetjes. We zitten hier niet in de kleuterklas! 

Gepubliceerd op 17 januari 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

I.

I.

Hahahahah geniaal. Gelukkig zitten die niet bij mij op school, of ik ben ze nog niet tegengekomen!

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.