Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

LIVE: Scholieren.com broadcast TEDxYouth

LIVE: Scholieren.com broadcast TEDxYouth

Door Simon

Vandaag is TEDxYouth Amsterdam aan de gang. De gewilde plaatsen voor dit door ideeën gedreven jongerenevenement waren binnen geen tijd vergeven, maar gelukkig streamt Scholieren.com alles jouw kamer in. We zijn immers mediapartner. Stoer he?

Vijf van onze bloggers zijn er vandaag bij in Amsterdam: Hidde, Joca, Grieke, Tim en Pim. Ik hop zelf ook even langs en we gaan allemaal ons best doen om de verslaggevers van BNN's 101.tv voor de voeten te lopen.

De vaste lezers van ons blog wisten dat natuurlijk allang. Zij lazen de aankondiging, waarin wordt uitgelegd wat TEDxYouth eigenlijk is.

Ook het programma kennen zij al.

De TED talks zijn een wereldwijd fenomeen, en de 5 coolste talks zet TED-liefhebber Stan Putman hier voor je op een rij.

Oh, en als het programma in Amsterdam is afgelopen zal de livestream weer omschakelen naar de gewone 101.tv programmering. Dan moet je maar gewoon weer rondklikken langs onze andere blogs. Veel leuker. ;)

PS. Volg ons getwitter over TEDxYouth & lees later de verslagen van onze bloggers op Scholieren.com.

Gepubliceerd op 17 november 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.