Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Samenwerken met 7Days!

Samenwerken met 7Days!

Door Simon

Nieuws waar je wijzer van wordt. De redacties van jongerenweekkrant 7Days en de bloggers van Scholieren.com bundelen de krachten!

Scholieren.com steunt en vermaakt middelbare scholieren, 7Days brengt elke week het belangrijkste nieuws. Hoewel de benadering anders is, hebben we exact dezelfde doelgroep. En dezelfde ambitie: jongeren verder helpen.

Rond de eindexamens werkten we voor het eerst samen: iedere week stond er een examencolumn in 7Days, geschreven door een van onze bloggers. Het regende positieve reacties.

Wedstrijd

En dus gaan we binnenkort op die voet verder: de beste van onze columns en artikelen verschijnen in 7Days en/of op sevendays.nl. En een selectie van het onderwijsnieuws uit 7Days kun je vanaf nu elke week ook op scholieren.com lezen. Bovendien gaan we deze zomer samen op zoek naar hét nieuwe schrijftalent… De 7Days/Scholieren.com Columnistenwedstrijd gaat binnenkort van start, dus houd de sites en krant in de gaten.

Hypes

En er is meer. De ene ‘verontrustende jongerenhype’ is nog niet voorbij of experts buigen zich alweer over de volgende. Maar is het wel zo ernstig als veel media doen geloven? Waar de trend lijkt om steeds harder en ongenuanceerder te schreeuwen, geloven Scholieren.com en 7Days in: eerst luisteren en kijken naar wat er nou echt aan de hand is. Je ziet een stuk meer als je je ogen openhoudt en niet alles slikt voor zoete koek. Daarom vind je binnenkort bij ons de gezamenlijke nieuwe rubriek: Wat nou hype?

Wat wij ontdekken gaan we met jullie delen, in de hoop dat we er allemaal wijzer van worden.

Gepubliceerd op 14 juni 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

Ik had het al gemerkt in de 7Days, superleuk! En ik ben benieuwd naar die columnistenwedstrijd! :)

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.