Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom? Vertel het in ons jaarlijkse Schoolspullenonderzoek. Meedoen duurt 10 minuutjes en je maakt kans op een Bol.com van 25 euro.

Pas op: lovergirls in opkomst

Vorige week was het volop in het nieuws: er verschijnen steeds meer lovergirls. Dit terwijl enkele weken geleden De Weg over Rozen al aankwam met een educatief filmpje over dit fenomeen.

Een verband? Wie zal het zeggen. Zorg in ieder geval dat jij goed voorbereid bent wanneer je geconfronteerd wordt met zo'n lovergirl, en kijk ons filmpje nog eens terug. 

En jongens, even serieus. We lachen natuurlijk wat af bij het maken van de Rozen-filmpjes, maar prostitutie is natuurlijk een serieuze zaak. Dus als je ooit in de situatie gezet wordt waarin je seks moet hebben voor gratis spullen, gebruik dan altijd een condoom. :-)

Wij genieten hier nog even aan de Costa la Rosa. Tot volgende week!

voeg reactie toe

5675

Lerarenopleiding?

Een lerarenopleiding is voor mij ..