Weg over Rozen: freerunnen

Weg over Rozen: freerunnen

Een nieuwe trend: freerunnen! Je weet wel, de snelste route van A naar B vinden, door over prullenbakken te springen, over daken te koprollen en aan dakgoten te hangen.

Ook de Rozenstruik heeft deze rage ontdekt, en daarom legden twee gelukkige cameramannen deze le-vens-ge-vaarlijke stunts vast. Met gastrollen vertolkt door onder andere Dylan Haegens en Lisa Wagenaar. Don't try this at home! 

P.s. Praten met de makers, posters bestellen of het geheim leren achter de verbluffende special effects in deze video? Klik om op ons abonneren, over ons te tweeten, ons te like'en en te krabbelen!

Gepubliceerd op 12 maart 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

N.

N.

Er staat dat freerunnen de snelste route van A naar B vinden, is maar dat is niet waar. Parkour is zo snel mogelijk van A naar B en freerunnen zo sierlijk mogelijk van A naar B. Ik ben namelijk een traceur (iemand die aan parkour doet) en weet dat dit dikwijls fout gaat doordat ze in het engels voor parkour ook de term freerunning gebruiken. Verder leuk filmpje.

12 jaar geleden

K.

K.

Bedankt voor je tip, tof dat jij ook aan parkour doet! Alleen eeh.... hier was de uitdrukking "de snelste route van A naar B" ironisch bedoeld, geloof ik. Zonder salto's etc ben je namelijk meestal wat sneller aan de overkant.

12 jaar geleden

S.

S.

Hij is toch niet echt dood he? Dylan..? Dyyyy----laaaaan. Ben je dood?

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.