Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom? Vertel het in ons jaarlijkse Schoolspullenonderzoek. Meedoen duurt 10 minuutjes en je maakt kans op een Bol.com van 25 euro.

Hoe overleef ik 'n liefdesloze Valentijnsdag?

Hoe overleef ik 'n liefdesloze Valentijnsdag?

Het is Valentijnsdag! De dag van suikerhartjes, roze ballonnen en foute serenades aan je geliefde. Balen alleen, want je hebt geen geliefde.

Maar niet getreurd! Deze dag kan nog altijd een feestdag zijn. Als je maar weet hoe. Hier Leons tips om deze verschrikkelijke 14 februari door te komen. Insteek: de amateur versus de pro.

Ten eerste: vermijd verliefde stelletjes. De kleffe koppels in de bios, die net zo aan elkaar vast gekloven zitten als de popcorn aan de grond. De amateur zou rechtsomkeert maken en in een donker hoekje van de bios zachtjes zitten huilen.

"Vuile player"

Maar wat een pro zou doen is nog veel leuker: stap op het koppel af met je boxer/bh/string in je hand, gooi die op één van de twee en schreeuw: "Vuile player, ik dacht dat we iets bijzonders hadden!" Geniet met je XL-bak popcorn van het tafereel dat volgt.

Let ook goed op de bekende bosjes rozen. Hoewel het nog een groter cliché is dan de verhaallijnen van De Weg Over Rozen, zijn deze nog altijd onwijs populaire bij verliefde 15-jarigen en bruggermeisjes onderling.

Echte liefde is te koop

Hoe meer hoe beter natuurlijk, want echt liefde is te koop voor 2 euro per bloem. De amateur zou z’n spaarvarken kapot slaan en zichzelf een bosje sturen (anoniem, natuurlijk). Dat zal ze leren!

De pro niet! Die is namelijk allang geïnfiltreerd in het team van bloembezorgers en bevindt zich in het hol van de leeuw. En bij de persoonlijke valentijnskaartjes! Neem je pen/stift/veer en inktpot, en verwissel alle namen. Of verander de kleffe boodschappen naar smeuïge, al dan niet seksueel getinte opmerkingen. “Vrolijk Valentijn, krijg ik nou vanavond eindelijk wat action of hoe zit het?”

Wees creatief

En dit is natuurlijk maar het topje van de ijsberg. Wees creatief, en verzin je eigen manieren om de Valentijnsdag door te troll’en. Geen inspiratie? Kijk de allernieuwste aflevering van De Weg Over Rozen: Robins Valentijn, en kom in de Valentijnsfeer.

Zalig Valentijn,


Leon

voeg reactie toe

1852

reacties

Ik heb hier waanzinnig veel van geleerd. Ik heb het allemaal gedaan. Iedereen haat me nu. Maar ze zien me tenminste!
door Simon (reageren) op 15 februari 2012 om 16:38
Ik heb geen Valentijnsdag gehad. Ik kreeg niks!!!!!!!!!!! WHEEEEEEEEEEEH...........................
door Geerke (reageren) op 20 februari 2012 om 18:46
Ik heb ook niets gehad voor Valentijnsdag
door IDK (reageren) op 24 februari 2012 om 14:31
@IDK: ik ook niet. Gewoon zeggen dat je niet aan Valentijnsdag doet is de beste oplossing.
door Simon (reageren) op 24 februari 2012 om 14:44
Ook een idee. Met lonely vriendinnen een bridget-jones-film-avond houden met ijs, chocola & tissues :P Neh.. ik hou niet van klef gedoe..
door Anne-Roos (reageren) op 7 juli 2014 om 13:29

Lerarenopleiding?

Een lerarenopleiding is voor mij ..