Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ben jij wel eens bedonderd toen je online iets wilde kopen? Wij doen onderzoek naar oplichting onder jongeren. Doe jij mavo of vmbo? Vertel dan over jouw ervaringen met oplichting (ook als je dat niet is overkomen) en maak kans op een Bol.com van 15 euro. Ga naar de vragenlijst. Duurt maar 5 minuten!

De Weg Over Rozen: nog 2 weekjes

De Weg Over Rozen: nog 2 weekjes

Maandag 13 februari is het al zover: de start van seizoen 2 van De Weg Over Rozen. Nu al een extra shot liefde, lust, bedrog en boulimia nodig? Om jullie extra op te hitsen: hier een teasertje.

Welkom terug op de middelbare school De Rozenstruik, het territorium van verliefde, verwaande en verslaafde tieners op zoek naar geluk. De Oscarwaardigste soapparodie aller tijden gaat eindelijk weer verder: vanaf maandag 13 februari wekelijks(!) een verse aflevering op Scholieren.com.

Gillende meisjes, stalkers en groupies van De Weg Over Rozen kunnen hier, hier, hier en hier hun tranen van geluk laten neerdruppelen op de helden van de crew. Volg, abonneer, like & retweet om op de hoogte te blijven van gefilmde extra's, gewonnen prijzen en gelaten scheten.

voeg reactie toe

7737

reacties

vettt kan nie wachten!!
door Timmiepimmie (reageren) op 31 januari 2012 om 14:05
whahaha net als in aflevering 1 moet ze weer kotsen
door darkOrion95 (reageren) op 31 januari 2012 om 14:09
exact mijn reactie als ik spangas zie!
door Wim (reageren) op 31 januari 2012 om 14:44
De wereld is zoveel beter sinds De Weg Over Rozen.
door Kim (reageren) op 31 januari 2012 om 23:04
Vv
door Nn (reageren) op 31 januari 2012 om 23:05
wat is vv? anyone?
door Wim (reageren) op 31 januari 2012 om 23:20

Huiswerk

Stel je bent leraar en een leerling heeft zijn huiswerk niet gemaakt, wat doe je?
  • Snitchen bij ouders
  • Strafwerk schrijven, moest ik vroeger zelf ook
  • Weddenschap afsluiten om de leerling gemotiveerd te krijgen
  • Je negeert het. Eigen verantwoordelijkheid toch?